- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Dünya Dondurma Şampiyonu Başarı Hikayesini Paylaştı

Ramada Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy,, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Defterdarı İbrahim Bayraktar, Ordu Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, ORDUSİAD Başkanı İdris Altunel ve yönetim kurulu üyeleri ile iş insanları katıldı.
Her ay düzenli olarak yapılan ve Ordu’nun iş başta olmak üzere birçok konularının ele alındığı toplantıda yeni üyelere rozet takıldı.
Toplantıda dondurmaları ile dünya çapında ün yapan Celal Karaarslan’ın başarı hikâyesine de yer verildi.
Yaptığı dondurmalar ile 4 kez Avrupa Şampiyonu, 1 kez de Dünya Şampiyonu olan Celal Karaarslan, yapmış olduğu fındıklı dondurma ile ilimizin en önemli tarım ürünü olan fındığın yurt dışında elde ettiği başarıyla tanıtımına katkıda bulundu.
Toplantının sonunda dünya dondurma şampiyonu Celal Karaarslan üretimini yaptığı dondurmadan ikram etti. İş insanları ile soru-cevap gerçekleştirdi.
Karaarslan'a dondurma yapımıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
HABER MERKEZİ