HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Mayıs 2024 Perşembe Saat: 18:22

ODÜ Bahar Şenlikleri KÖFN Konseriyle Final Yaptı..

Ordu Üniversitesi'nde büyük bir beğeni alan Bahar Şenlikleri etkinliği KÖFN konseriyle muhteşem bir final yaptı.
ODÜ Bahar Şenlikleri KÖFN Konseriyle Final Yaptı..

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Cumhuriyet Yerleşkesi'nde 20 Mayıs Pazartesi günü başlayan etkinlikler, 3 gün boyunca devam edem etkinlik yoğun ilgi gördü.

Festivalin ilk gününde Ünal Sofuoğlu sahne alarak katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı. 22 Mayıs Çarşamba günü ise Bihter Dinçel, Morfoloji Binası Konferans Salonunda gerçekleştirdiği performansla beğeni topladı.

Aynı akşam saat 21.00'de sahne alan KÖFN, festivale unutulmaz bir final hatırası bıraktı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen konserde sahneye çıkan Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, yaptığı konuşmada, “Üniversitemizde, kuruluşundan bu yana geçen 18 yıllık süre içerisinde çok büyük mesafe kat edildi. Bundan sonraki süreçte de bu gelişimi daha da ileri seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum. Bu gelişimde emeği olan tüm rektör hocalarımıza, akademik ve idari personelimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz için yoğun ders ve sınav programının ardından final sınavları öncesi motivasyon sağlaması için Üniversitemizde Bahar Şenlikleri düzenledik. Öğrencilerimiz bizim umudumuz, geleceğimiz. Onların akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da aktif olarak yer almalarına son derece önem vermekteyiz dolayısıyla bu tür etkinlikleri de düzenlemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Bahar Şenlikleri’nin düzenlenmesinde emeği geçen tüm sponsorlarımıza, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

Bahar Şenlikleri kapsamında el sanatlarından resim çizimine, satrançtan halı saha turnuvalarına kadar birçok farklı etkinlik düzenlendi.

22 Mayıs günü ayrıca voleybol ve basketbol turnuvaları, dans gösterileri, karakalem çizim, lazer ve seramik gibi sanatsal faaliyetler de katılımcılarla buluştu. 

Ordu Üniversitesi Bahar Şenlikleri, zengin programı ve coşkulu atmosferiyle öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. 

Şenlikler, KÖFN konserinin ardından sona ererken, festivalin önümüzdeki yıllarda da aynı coşkuyla devam etmesi bekleniyor.

Haber: Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : ODÜ, Bahar, Şenlikleri, KÖFN, Konseriyle, Final, Yaptı..

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler