HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Nisan 2024 Perşembe Saat: 13:45

PERŞEMBE’YE ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Perşembe ilçesinde Boğazcık ve Aziziye mahallelerini sahil bağlantı yoluna bağlayan 2 kilometrelik yol ağında sıcak asfalt çalışması tamamlandı.
PERŞEMBE’YE ASFALT KONFORU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili olan Ordu’da 2200 kilometre yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlesi ile kentin yol sorununu çözmeye devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Perşembe ilçesinde Boğazcık ve Aziziye mahallelerini sahil bağlantı yoluna bağlayan 2 kilometrelik yol ağında başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

 

Perşembe ilçesinin en güzel mahallerinden olan Boğazcık ve Aziziye mahallelerini sahile bağlayacak olan güzergâhta başlatılan çalışmalarla yol 12 metre genişlikle ile modern hale dönüştürüldü. Ekipler tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışma ile 2 kilometrelik yol ağı modern ve konforlu hale getirildi.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Hizmetten son derece memnun olan mahalle sakinleri de kendilerine modern ulaşımın kapılarını aralayan Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Çok güzel bir hizmet. Daha önce yollarımız çok kötüydü. Ulaşımda güçlük çekiyorduk. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : PERŞEMBE’YE, ASFALT, KONFORU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler