HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Nisan 2021 Pazartesi

ÇEVRE KİRLİLİĞİN DE İSRARCILIK VE BELEDİYEMİZ

Ordu’da bir çok olumsuzlukları eleştiren Fidangor sakinleri yapılan yanlışları dile getirdiği gibi bazı konularda da eleştiride bulunuyorlar.
ÇEVRE KİRLİLİĞİN DE  İSRARCILIK  VE BELEDİYEMİZ

Ordu’da bir çok olumsuzlukları eleştiren Fidangor sakinleri yapılan yanlışları dile getirdiği gibi bazı konularda da eleştiride bulunuyorlar.

Mahalle sakinleri son dönemde elektrik direklerine asılan  reklamları eleştirdiler.

Mahalle sakinleri  Fidangör mevkiinde fotoğraf 1 de görüldüğü üzere reklam çirkinliğinin tüm görüntüsü gazeteniz aracılıyla belediyelerimize ifade edilmişken  ve maalesef görmeyen gözler, işitmeyen kulaklar fotoğraf 2 de görüldüğü  gibi canım güzel yeşil adacığın içine yeni bir ışıklı reklam panosu koymuşlardır. Trafiğin bu kadar yoğun olduğu O  noktada sürücülerin dikkatini dağıtması an meselesi olabilecek seviyede bulunması da ayrı bir risk oluşturmuştur .

Belediyelerimizde bu görüntü çirkinliğini ortadan kaldıracak bir otorite yok mudur?.

 Her reklam firması her istediği yere, istediği şekilde şehrin görüntüsünü bozacak reklamla ilgili afişler panolar koyabiliyor mu?

 Sayın Hilmi GÜLER’in rahatsızlığı nedeniyle il dışında olması bir OTORİTE boşluğu mu doğurmuştur. Lütfen sağduyulu birileri bu anlamsızlıklara bu çirkinliklere son versin…


 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler