HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 16:14

Karadeniz’in İncisi, Ordu Rengârenk Oldu...

Çiçeklerle bezenen Ordu sahil bandı ve halkın kullanımına açılan Durugöl Tabiat Park’ı da dâhil tüm park ve bahçeler doyumsuz manzaralarıyla kendine hayran bırakıyor.
Karadeniz’in İncisi, Ordu Rengârenk Oldu...

Ordu’nun muhteşem sahil şeridi başta olmak üzere birçok park bahçe Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı peyzaj çalışmaları ile rengârenk bir görünüm kazanıyor.

 

Çiçeklerle bezenen sahil bandı ve halkın kullanımına açılan Durugöl Tabiat Park’ı doyumsuz manzaralarıyla kendine hayran bırakıyor.

 

ORDU SAHİLİNDE RENK CÜMBÜŞÜ

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hava sıcaklıklarının artması ile peyzaj çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Ordu’yu çiçek bahçesine dönüştürüyor. Bu kapsamda Karadeniz’in en güzel kıyı şeridine sahip olan illerinden olan Ordu’da, sahil şeridi de rengârenk çiçeklerle görsel bir şölen sunuyor.

 

DURUGÖL TABİAT PARKI KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR

Ordu genelinde şehir estetiği için birçok uygulamayı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, halkın kullanımına sunduğu Durugöl Tabiat Parkı’nı da çiçeklerle donattı. Doğal gölün ve ekolojik dengenin korunarak yeşil alanları ve sosyal aktivite imkânlarının arttırıldığı 36 dönümlük Durugöl Tabiat Parkı, yapılan peyzaj düzenlemeleri birlikte görenleri kendine hayran bırakıyor.

 

HABER MERKEZİ 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler