HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 16:34

Vali Erol; “Devletimizin Şefkatini Her Kesimine Göstermeye Çalışıyoruz”

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere yaptığı ziyaretler çerçevesinde bugün de 3 haneyi ziyaret etti.
Vali Erol; “Devletimizin Şefkatini Her Kesimine Göstermeye Çalışıyoruz”

Ordu Valisi Muammer Erol’un her fırsatta gerçekleştirdiği ev ziyaretleri bugün de devam etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vali Erol; “Devletimizin şefkatini, sıcaklığını toplumun her kesimine göstermeye çalışıyoruz” dedi.

 

İlk ziyaretini Subaşı Mahallesinde ikamet eden 21 yaşındaki engelli Selim Kıran ve ailesine gerçekleştiren Vali Muammer Erol, aile bireyleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti ve durumları hakkında bilgiler aldı.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce gerekli desteğin sağlandığı aileye bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Vali Erol, “Yapabileceğimiz ne varsa, elimizden geldiğince yardımcı olacağız” diye konuştu.

 

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Anne İlknur Kıran de Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

 

Ziyaretler kapsamında 30.01.2004 tarihinde Sakarya Taraklı’da vazife sırasında trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Er İlkay Ölmez’in Subaşı mahallesindeki baba ocağını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, şehidimizin babası Necati Ölmez ve annesi Nuran Ölmez ile bir süre sohbet etti.

 

Şehidimizin ailesinin sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Erol, “Evlat acısı zor, Allah sizlere sabır versin” diyerek, ailenin taleplerini dinledi.

 

Vali Muammer Erol, son olarak Şahincili mahallesinde ikamet eden 1998 yılında Tunceli ilinde görevliyken yola döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan Polis Memuru Gazi Naci Güler’i ziyaret etti.

 

Gazi Güler ile bir süre sohbet eden Vali Muammer Erol, gazimizin ve ailesinin sağlık durumları hakkında bilgi alarak bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

 

Gazi Naci Güler, Vali Muammer Erol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Allah razı olsun sizlerden” diyerek, duygularını dile getirdi.

 

Vali Muammer Erol; “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin imkânlar doğrultusunda karşılanması, aynı zamanda yaşadıkları sorunların çözümü bizler için önem arz ediyor. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını her daim şehit ailelerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere toplumun her kesimine göstermek bizlerin görevi. Yaptığımız ziyaretler sırasında görmüş olduğumuz ve ailelerin bizlere ilettiği sorunların çözümü için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

 

Vali Muammer Erol’un hane ziyaretlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ve Müdür Yardımcısı Gülhatun Şanlı Özkan’ın da eşlik etti.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler