HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 12:59

IRF Dünya Kongresi Ekim’de İstanbul’da

Yenilikçi fikirleri, araştırma bulgularını ve yeni teknikleri sunmak isteyen kişi ve kurumların bildiri başvurularını 31 Mart 2024 tarihine kadar “https://www.abstractmodule.com/2024irf/" internet adresine yapabileceği açıklandı.
IRF Dünya Kongresi Ekim’de İstanbul’da

İsviçre Cenevre merkezli Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) tarafından, her dört yılda bir düzenlenen IRF Dünya Kongresi’nin bu yıl Ekim ayında İstanbul’da gerçekleştirileceği açıklandı.

 

15-18 Ekim 2024 tarihlerinde “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı" ev sahipliğinde, İstanbul'da gerçekleşecek olan etkinliğin temasının “Hareketliliği Güçlendirmek İçin Bağlanıyoruz: Herkes için Sürdürülebilir Bir Geleceğin Sağlayıcısı Olarak Yollar" olduğu belirtildi.

 

Kongrede, küresel liderler, sektörün önde gelen isimleri, akademisyenler ve kamu-özel sektör paydaşları bir araya gelerek karayolu sektörü ve hareketlilik üzerinde fikir alışverişinde bulunacakları, aynı zamanda yenilikleri keşfetmek ve derinlemesine tartışmalar yapmak için bir platform olacak kongreye ilişkin detaylı bilgilere “https://irfnet.ch/event/irf-world-congress-2024/" internet adresinden ulaşılabileceği açıklandı.

 

Yenilikçi fikirleri, araştırma bulgularını ve yeni teknikleri sunmak isteyen kişi ve kurumları bir araya getirmek için önemli bir fırsat sunan kongreye katkıda bulunmak isteyenlerin için kongre temalarıyla uyumlu, 350 kelimeyi geçmeyecek şekilde bildiri özetlerinin İngilizce olarak sunulması gerekiyor.

 

Bildiri başvuruları “https://www.abstractmodule.com/2024irf/" internet adresi üzerinden yapılacak.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler