HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Ocak 2024 Pazar Saat: 17:07

ORTAK BAŞSAĞLIĞI MESAJI!

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Türk Eğitim Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu ve Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, şehitlerimiz için baş sağlığı mesajı yayınladı.
ORTAK BAŞSAĞLIĞI MESAJI!

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, Türk Eğitim Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu ve Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Kamu-Sen'e bağlı sendika başkanları, yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler: "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen kalleş saldırı sonucunda dokuz askerimizin şehit olduğu, dört askerimizin ise yaralandığı haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizin birliği ve dirliğini hedef alan bu kalleş saldırıyı lanetliyoruz. Türk milleti, bu kirli ellerin sinsi planlarını bertaraf edecek, bin yıldır yaşadığı bu topraklara kanı ve canı pahasına sahip çıkmaya devam edecektir.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralı askerimize acil şifalar temenni ediyoruz."


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : ORTAK, BAŞSAĞLIĞI, MESAJI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler