HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ocak 2024 Perşembe Saat: 17:01

GENÇLERİN BAŞKANI HİLMİ GÜLER

Başkan Güler, Ordu Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.
GENÇLERİN BAŞKANI HİLMİ GÜLER

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında gençler ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilerek kapısı herkese açık olan Kültür Otağı’nda Ordu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından hazırlanan organizasyon gerçekleştirildi.

Sınav haftası öncesi düzenlenen programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de davet edildi. Davete katılan Başkan Güler, gençlerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

“BİZİM KÜLTÜR ELÇİLERİMİZ OLUN”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Güler, “Kültür Otağı sizlerin. Burayı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Burada eğlenin motive olun ve sınavlarınızda başarılı olun. Tarih bizler için çok değerli. Sizler geçmişle gelecek arasında bağlantıyı kuracak kişilersiniz. Bizler de geleceğe daha iyi bakalım. Daha iyi nesiller yetişsin. Gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister kahve bahane. Bizde bu program vasıtasıyla sizlerle olalım dedik. Belediyemizin imkanları sizler için var. Kısacası sizin hayatınızı güzelleştirmek istiyoruz. Ordu dışından gelenler de şehrimizde hatıra biriktirsin. Şehrimizden ayrıldığınız zaman bizim kültür elçilerimiz olun. Buradaki hatıralarınızı şehrinizde canlı tutun” dedi.

HABER MÜDÜRÜ




Anahtar Kelimeler : GENÇLERİN, BAŞKANI, HİLMİ, GÜLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler