HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 16:22

O İLÇE DE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AKSA Doğalgaz yetkilileriyle bir araya gelerek, ilçede başlamak üzere olan doğalgaz altyapı çalışmalarını değerlendirdi. Doğa dostu enerjinin merkezi olan Akkuş, yakın bir zamanda başlayacak olan do
O İLÇE DE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, AKSA Doğalgaz yetkilileriyle bir araya gelerek, ilçede başlamak üzere olan doğalgaz altyapı çalışmalarını değerlendirdi. Doğa dostu enerjinin merkezi olan Akkuş, yakın bir zamanda başlayacak olan doğalgaz projesiyle ısınma sorununu çözme yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Toplantıda, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci'nin yanı sıra AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, Teknik Ofis Müdürü İlker Akman, İşletme Müdürü Özgür Cihan Gül ve Ünye Şube Şefi Oğuzcan Deniz bir araya gelerek, doğalgaz altyapı çalışmalarının detaylarını ele aldı. Bu yıl içinde başlaması planlanan projeyle ilçe sakinleri, temiz enerjiyle ısınmanın keyfini çıkaracak.

Doğalgazın kullanıma sunulmasıyla birlikte, Akkuş'ta ısınma sorununun çözüme kavuşması bekleniyor. Bu çevre dostu enerji kaynağı aynı zamanda çevresel etkileri en aza indirerek sürdürülebilir bir enerji kullanımına da katkı sağlayacak.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : O, İLÇE, DE, DOĞALGAZA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler