HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 14:27

PARAYA DOYMAYAN NETFLİX'TEN YENİ KARAR

Netflix, daha fazla gelir elde etmek için yeni yollar arıyor.
PARAYA DOYMAYAN NETFLİX'TEN YENİ KARAR

Netflix, daha fazla gelir elde etmek için yeni yollar arıyor. Şirket, geçen yıl reklamlı abonelik seçeneği ve şifre paylaşımını ücretlendirme gibi adımlar atmıştı.

Şimdi ise oyun dünyasına adım atmayı düşünüyor. İddialara göre, Netflix oyunlarını ücretli yapabilir.

Netflix'in, abonelerine ücretli hizmetler sunmak için kurduğu oyun platformu birkaç yıldır varlığını sürdürüyor. Son zamanlarda, platform, abonelerin ek bir ücret ödemeden oynayabileceği GTA oyunlarının eklenmesiyle popülerlik kazanmıştı.

The Wall Street Journal'ın haberine göre, Netflix artan popülaritesinden daha fazla gelir elde etmeyi hedefliyor. Şirket, oyunlardan gelir elde etmenin birkaç yolunu değerlendiriyor:

İddialara göre Netflix, oyunlarında uygulama içi satın alımlar sunabilir. Bu durumda, oyun kendisi ücretsiz olabilir ancak ilerlemek veya ek özelliklere erişmek için ödeme yapılabilir. İkinci bir seçenekte, şirket bazı oyunlar için abonelerinden ek ücret talep edebilir. Son olarak, oyunlar ücretsiz olabilir ancak kullanıcılara reklam gösterilebilir.

Netflix'in eş CEO'su Greg Peters, bir süre önce oyunlardan ücret talep etmeyeceklerini açıklamıştı. Peters, "Farklı bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz ve oyun geliştiricilerine, oyuncuların sadece keyif alacağı bir yaklaşımla düşünmelerini ve reklam veya oyun içi ödemeler gibi diğer gelir kaynaklarıyla ilgilenmemelerini sağlamak istiyoruz" demişti.

Son olarak, Netflix GTA: 3, GTA: San Andreas ve GTA: Vice City oyunlarından oluşan GTA: Trilogy paketini hizmetine eklemişti. Bu oyunları Netflix üyeleri ücretsiz olarak indirebiliyorlar.

Şirket, oyun platformundan gelir elde etmek için uygulama içi satın almalar veya oyun içi reklamlar konusunda resmi bir açıklama yapmadı.




Anahtar Kelimeler : PARAYA, DOYMAYAN, NETFLİX'TEN, YENİ, KARAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler