HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Aralık 2023 Pazar Saat: 15:19

BAŞKAN TÖREN’DEN YENİ YIL MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
BAŞKAN TÖREN’DEN YENİ YIL MESAJI


Altınordu’yu daha ileri ve daha büyük hedeflere taşımak için yeni yılda da durmadan yorulmadan çalışacaklarını belirten Başkan Tören “Cumhuriyetimizin 100. Yılı gururunu yaşadığımız 2023 yılını, acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz yeni bir yıla umutla, coşkuyla girmenin heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

Türkiye’nin ikinci yüzyılının başlangıcı olan 2024 yılının Altınordu’ya, Ordu’ya Türkiye'ye ve tüm insanlığa barış, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesi temennisinde de bulunan Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan 2023 yılında, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi depremde kaybettiğimiz canlarımızın acıları hafızalarımızda ve yüreklerimizde hala tazeliğini korumaktadır.

Yine içerisinde bulunduğumuz yılın son günlerinde alçak terör saldırılarında vatan toprağına düşen kahraman şehitlerimizin hüznüyle yüreklerimiz bir kez daha dağlandı. Öncelikle aziz şehitlerimize ve deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet diliyorum.

Altınordu’muzun güçlü, dinamik, üreten şehirlerle yarışan rekabet eden, sağlıklı altyapısıyla, konforlu modern üst yapısıyla daha yaşanabilir bir şehir olması için her alanda kesintisiz sürdürdüğümüz hizmet seferberliğimizi yeni yılda da gönül belediyeciliği yolundan sapmadan devam ettireceğiz. Aslolan gönüllere girmektir prensibiyle bugüne kadar her sokağa, her köşeye, her haneye, her yüreğe dokunabilmek için durmadık yorulmadık, her yere koştuk. Bugün de yarın da her koşulda hemşehrilerimiz ile el ele omuz omuza gönül gönüle bir ve beraber olmayı sürdüreceğiz.

Şehrimiz için ortaya koyduğumuz Vizyonu Dünya Kenti Altınordu hedefiyle altyapıdan üst yapıya ve ulaşıma, çevreden spora, kültür sanattan turizme, tarımdan istihdama pek çok hizmet, yatırım ve projeyi hayata geçirdiğimizi gururla söyleyebiliyoruz.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Yüzyılına yakışır nitelikli işler ile Altınordu’muzu yeni yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için var gücümüze çalışmaya devam edeceğiz.

Karşılamakta olduğumuz yeni yılın birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi, başta cennet vatanımız olmak üzere gönül coğrafyamıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimizdir.

Yeni yılın, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur, bereket ve sevinç getirmesini diliyor, hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TÖREN’DEN, YENİ, YIL, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler