HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 16:44

ZİNCİRLEME KAZA 11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya kesiminde meydana gelen zincirleme trafik kazası, 11 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.
ZİNCİRLEME KAZA  11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya kesiminde meydana gelen zincirleme trafik kazası, 11 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu trajedinin ardında, İstanbul'da vefat eden yakınlarının cenazesini almak üzere Giresun’a giden ve dönüş yolunda kaza geçiren 2 kişinin dramı yatıyor.

İstanbul'da vefat eden yakınlarının cenazesini almak üzere Esenyurt Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüsle Görele ilçesine giden kişiler, dönüş yolunda Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya kesiminde karıştıkları zincirleme trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Esenyurt Belediyesi'ne ait otobüsün de karıştığı bu kaza sonucunda Kenan Cin ve Erdoğan Mandal isimli 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazanın ardından gerçekleştirilen otopsi ve adli işlemler sonrasında Kenan Cin ve Erdoğan Mandal'ın cenazeleri Giresun’a gönderildi. Cenazeler, yarın Giresun’un Görele ilçesine bağlı Yeşildere köyünde Cuma namazını takiben toprağa verilecek.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler