HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 16:50

GİRESUN’UN CADDELERİ DEĞER KAZANDIRIYOR

Giresun Belediyesi, Başkan Şenlikoğlu’nun ayrı değer verdiği ‘Prestij Cadde’ projeleri kapsamında Teyyaredüzü Mahallesi’ne bağlı bir kilometrelik Boztekke Caddesi’ni yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
GİRESUN’UN CADDELERİ DEĞER KAZANDIRIYOR

Giresun Belediyesi, Başkan Şenlikoğlu’nun ayrı değer verdiği ‘Prestij Cadde’ projeleri kapsamında Teyyaredüzü Mahallesi’ne bağlı bir kilometrelik Boztekke Caddesi’ni yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Araç ve insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu arterlerden olan Boztekke Caddesi’nde çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede ulaşım ve konfor standardı üst seviyeye yükselmiş olacak.

Şehrin önemli caddelerinden biri olan ancak yıllardır hak ettiği değeri göremeyen Boztekke Caddesi’ndeki çalışmalar kapsamında sıcak asfalt serimine başlandı.

Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından başlayan asfalt serme çalışmasını yakından takip eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “4. Prestij Caddemiz olan ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddemizde bugün itibariyle sıcak asfalt çalışması başladı ve en kısa sürede tamamlanacak. Hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi Boztekke Caddemizi baştan sona yeniliyoruz. Çünkü Giresun’umuz hizmetin en güzeline layıktır. Hizmet belediyeciliği doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. Aynı zamanda prestij cadde sayımızı arttırmayı da planlıyoruz. Bu şehri güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, incelemeleri sırasında sohbet ettiği vatandaşlara proje hakkında bilgi verirken, farklı istek ve talepleri de dinleyerek ilgili müdürlere talimat verdi.

Mevsim şartları ve çevresel faktörler göz önüne alınarak hazırlanan proje cadde esnaflarından da takdir alıyor. Çok uzun yıllardır asfalt yaması haricinde caddeye hiçbir dokunuş yapılmadığını ifade eden esnaflar, “Caddemiz için başarılı bir proje çalışması yapılmış. Oldukça modern ve konforlu. Caddemizin yeni yüzüyle birlikte müşteri hareketliliğinde de artış olacağını sanıyoruz. Verilen hizmet için Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüş bildirdiler.

 

 




Anahtar Kelimeler : GİRESUN’UN, CADDELERİ, DEĞER, KAZANDIRIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler