HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 13:58

YILBAŞI YOĞUNLUĞU!

Yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenler olduğu gibi, tatlıyla başlamak isteyenler de var.
YILBAŞI YOĞUNLUĞU!

Yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmak isteyenler olduğu gibi, tatlıyla başlamak isteyenler de var.

Yılbaşı gecesinin vazgeçilmezlerinden biri olan yaş pasta için, Ordu’daki pastacılar yoğun bir tempoya girdi. Altınordu’da pastane işleten Şaban Ali Çamkerten, 30 kişilik bir ekibin çalıştığı imalathanede yeni yıl hazırlıklarının ne kadar yoğun ve tempolu geçtiğini paylaştı.

Yeni yılda mutluluk ve huzur dileğinde bulunan Çamkerten, yılbaşı akşamı için hummalı bir hazırlık içinde olduklarını belirtti. “Her yıl daha da heyecanlı olmak istiyoruz ve bu heyecanı yeni pasta modellerimizle taçlandırmaya çalışıyoruz. En güzel tatlıları, çörekleri ve börekleri hazırlamaya devam ederek kendimizi pastacılıkta her geçen yıl geliştirmeye çalışıyoruz ve müşterilerimize en lezzetli tatları sunuyoruz. Bu şekilde hem biz mutlu oluyoruz hem de müşterilerimiz.” dedi.

En çok talep gören pastaların süslü ve gösterişli olanlar olduğunu belirten Şaban Ali Çamkerten, bu pastalara olan ilginin yoğun olduğunu vurguladı. Günlük olarak üretilen pastaların yanı sıra farklı tasarımlarıyla da dikkat çektiklerini dile getirdi.


ÖZEL HABER:TUĞÇE ARSLAN

 




Anahtar Kelimeler : YILBAŞI YOĞUNLUĞU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler