HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 12:22

GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu hafta, çalışan emeklilerin beklediği 5 bin liralık ikramiye ödemesi gerçekleşecek.
GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu hafta, çalışan emeklilerin beklediği 5 bin liralık ikramiye ödemesi gerçekleşecek.

Meclis'in yılın son haftasında yapılan mesaisi sonucunda, çalışan emeklilere yönelik bu düzenleme yasallaşacak ve ödemeler haftanın bitimine kadar hesaplara geçecek.

İKRAMİYELER BU HAFTA HESAPLARDA

Meclis Genel Kurulu'nda, yılın son haftasında devam eden yasama faaliyetleri kapsamında özellikle 86 maddelik düzenleme teklifinin görüşmelerine ağırlık verilecek. Bu düzenlemeyle ilgili en büyük beklenti ise çalışan emeklilere yapılacak olan 5 bin liralık ek ödeme. Teklifin yasallaşmasıyla birlikte, bu ek ödemenin hesaplara bu hafta içerisinde aktarılması bekleniyor.

YILIN SON GRUP TOPLANTILARI YAPILACAK

Ayrıca, teklif kapsamında Kur Korumalı Mevduat hesaplarında vergi istisnasının devamı öngörülüyor. Şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırabilmeleri için tanınan sürenin 2 yıl daha uzatılması da gündemde. Deprem bölgelerinde inşaat ve yapı malzemelerini yüksek fiyattan satanlara yönelik cezai yaptırımların 10 kat artırılması ve sosyal medya içerik üreticilerine ilişkin vergi düzenlemelerinin genişletilmesi de teklifin içeriğinde yer alıyor.

Meclis'te aynı zamanda siyasi partilerin yılın son grup toplantıları da yapılacak. MHP ve CHP'nin bugün yapacakları grup toplantılarının ardından, İyi Parti ve Saadet Partisi liderlerinin de çarşamba günü gruplarıyla buluşarak konuşma yapması bekleniyor.




Anahtar Kelimeler : GERİ SAYIM BAŞLADI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler