HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 13:36

VARGELOĞLU: ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu'nda sunulmak üzere seçilen video ve sözlü sunum çalışmalarını gerçekleştiren öğretmenler, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu ile kahvaltı programında bir araya ge
VARGELOĞLU: ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Öğretmenlerin Gözüyle Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim Sempozyumu'nda sunulmak üzere seçilen video ve sözlü sunum çalışmalarını gerçekleştiren öğretmenler, İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Sempozyumda sunulan başarılı çalışmaları değerlendiren Müdür Vargeloğlu, öğretmenleri tebrik ederek gerçekleştirdikleri önemli çalışmalardan dolayı takdir etti. Öğretmenlerle yapılan samimi sohbette, eğitimdeki başarıya katkıda bulunan öğretmenlerin emekleri vurgulandı.

Müdür Vargeloğlu, öğretmenlere teşekkür belgelerini takdim ederken, yaptıkları çalışmaların eğitim alanında ilerlemeye katkı sağladığını ve bu tür etkinliklerin eğitimdeki kalitenin artırılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Öğretmenler ise kendilerine gösterilen bu değerli ilgi ve teşekkürler için memnuniyetlerini dile getirirken, eğitimde daha ileriye gitmek adına çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Bu tür etkinliklerin eğitim camiasındaki dayanışmayı ve bilgi paylaşımını artırdığına dikkat çekilirken, öğretmenlerin başarıları ve emekleri eğitim alanındaki gelişmelere önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler