HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 10:28

ÖYKÜ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, öğretmenleri edebiyatın büyülü dünyasında buluşturmak için "Kapı" temalı kısa öykü yarışması düzenliyor.
ÖYKÜ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Bu etkinlik, Türk edebiyatının büyük ustalarının öğretmenlik mesleğine vurgu yaparak, edebiyat geleneğini okullardan yükseltmeyi hedefliyor.

"Kapı" teması, edebiyatın farklı dünyalarını keşfetmeyi, hayal gücünü serbest bırakmayı ve öğretmenlerin kendi bakış açılarını özgürce ifade etmelerini amaçlıyor. Yarışmada Türk edebiyatının önde gelen isimleri, öğretmenleri yeni ve özgün eserler üretmeye teşvik etmek için seçici kurulda yer alıyor.

Son başvuru tarihi 9 Şubat 2024 Cuma günü olan yarışmaya katılımcılar, özgün kısa öykülerini göndererek edebiyat dünyasına katkıda bulunabilecekler. Seçici kurulda Sadık Yalsızuçanlar, Gökhan Akçiçek, Mustafa Çiftçi, Emin Gürdamur ve Segah Gümüş gibi günümüz öykücülüğünün önemli isimleri yer alıyor.

Altınordu Millî Eğitim Müdürlüğü, bu etkinlikle öğretmenleri edebiyatın sihirli dünyasına davet ederek, okullarda suskun kalan kalemleri canlandırmayı ve eğitim kurumlarının sanat ve edebiyat alanındaki dergisine yeni eserler kazandırmayı amaçlıyor. Yarışmanın kazananları ödüllendirilecek ve eserleri Taşbaşı Eğitim Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi'nde yayımlanacak.

 




Anahtar Kelimeler : ÖYKÜ, YARIŞMASI, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler