HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 16:52

“2024 DÖNÜM NOKTAMIZ OLACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, yeni yıl mesajında Türkiye'nin 21. yüzyılda liderlik rolüne odaklanarak, "2024 yılı ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olacak.
“2024 DÖNÜM NOKTAMIZ OLACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, yeni yıl mesajında Türkiye'nin 21. yüzyılda liderlik rolüne odaklanarak, "2024 yılı ülkemiz için önemli bir dönüm noktası olacak. Ordu ilimiz de yeni yılda ivme kazanacak ve daha da güçlenecek. Ekonomik, sosyal, kültürel ve teknolojik başarılarla hem ülkemiz hem de ilimiz adından sıkça söz ettirecek." ifadelerini kullandı.

Hamarat, 2024'ün aynı zamanda Türkiye'nin yüzyılının temelini oluşturduğunu belirterek şunları ekledi: "2023 yılında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleriyle ülkemiz önemli bir virajı başarıyla geçti ve hedeflediği yolda ilerlemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, 22 yıllık iktidar yolculuğunda atılımlar, yenilikler ve gelişmelerle ülkemizi uluslararası alanda etkili bir konuma getirdi. 2023'te Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını gururla kutladık. Ülkemiz, mazlumların umudu, mağdurların sesi ve kimsesizlerin kimsesi olarak uluslararası alanda önemli bir diyalog ve diplomasi merkezi haline geldi. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşı, tahıl koridoru anlaşması ve İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlarla ilgili duruşumuz dünya kamuoyu tarafından dikkatle takip edilip takdir edilmiştir."

Hamarat, bu gelişmeler ve dönüşümlerle bir yılı daha geride bıraktıklarını ve yeni yıla umutla baktıklarını ifade ederek şunları dile getirdi: "Milletimizin talepleriyle şekillendirdiğimiz hizmet yolculuğumuzu 2024 yılı Mart ayındaki Yerel Seçimlerle sürdüreceğiz. Belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere Ordu'muzu ve Türkiye'mizi emin adımlarla hedeflerine ulaştırmak için çaba sarf edeceğiz. Hemşehrilerime ve tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, barış, huzur, birlik ve beraberlik dolu bir 2024 diliyor, yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyorum.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler