HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 12:53

SAĞ SALİM 3 VİZYONA GİRDİ!

Dün, Türkiye genelinde gösterime giren 'Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri' filmi, Ordu'da çekildi ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yönetmeni Ersoy Güler tarafından yönetildi.
SAĞ SALİM 3 VİZYONA GİRDİ!

Dün, Türkiye genelinde gösterime giren 'Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri' filmi, Ordu'da çekildi ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yönetmeni Ersoy Güler tarafından yönetildi. Film, Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner ve Hüseyin Avni Danyal'ın başrollerini paylaştığı keyifli bir macera sunuyor. Özellikle Ordu Çambaşı Yaylası'nın muhteşem doğasında çekilen sahnelerle dikkat çekiyor.

Cezmi Baskın, Nursel Köse, Anıl Çelik ve Özkan Ayalp gibi deneyimli isimlerin de yer aldığı film, izleyicilere unutulmaz bir komedi deneyimi vadediyor. Serinin en iddialı yapımlarından biri olan 'Sağ Salim 3', Salim'in olağandışı macerasını ve gelişen olayları eğlenceli bir dille aktarıyor.

Hikaye, sıradan bir hayat süren Salim'in, bir muhtarın getirdiği sürpriz mektupla hayatının değişmesini konu alıyor. Yalnızlığından şikayetçi olan Salim, kimsesiz bir kız olan Salime ile tanışır ve aralarında ilginç bir bağ oluşur. Ancak muhtarın ani ölümü üzerine, genç çift muhtarın cenaze işlemleri için köylerine doğru bir yolculuğa çıkar.




Anahtar Kelimeler : SAĞ, SALİM, 3, VİZYONA, GİRDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler