HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Nisan 2021 Salı

BELEDİYELERİMİZ-YEDAŞ İLGİLİLERİNE

Ordu’da bir çok olumsuzlukları eleştiren Fidangor sakinleri yapılan yanlışları dile getirdiği gibi bazı konularda da eleştiride bulunuyorlar.
BELEDİYELERİMİZ-YEDAŞ İLGİLİLERİNE

Ordu’da bir çok olumsuzlukları eleştiren Fidangor sakinleri yapılan yanlışları dile getirdiği gibi bazı konularda da eleştiride bulunuyorlar.

Mahalle sakinleri son dönemde elektrik direklerine asılan  reklamları eleştirdiler.

Mahalle sakinleri ‘’Aydınlatma direklerine asılan reklam afişleri artarak ciddi görüntü kirliliği yaratmaya başlamıştır. Her ne kadar belediyelerimiz ve Yedaş idaresi bu reklam ve kullanılan direklerden bir gelir temin ediyor olsalar bile görüntülerin sıklığı reklam içeriğinden ziyade PSİKOLOJİK olarak insanları aşırı rahatsız etmektedir.

Bu konunun örneklerinden biride Fidangor mevkiinde de yaşanmaktadır. Neredeyse 10-15 metre aralıkla direkler reklam kirliliği ile insan ruhunu sıkar hale gelmiştir.

Yedaş’ın galvaniz direklerine asılan bu uzun reklam afişleri ayrıca YELKEN görevi gördüğünden esen rüzgar ile bahse konu bu galvaniz direkleri çok sallamaktadır. Direğin kendisine ve de kaza olarak çevreye bir sıkıntı yaratmaması adına yetkililerin bu olumsuzlukları önlemelerini rica ediyoruz.’’ Dediler.

Mahalle sakinleri bir hatırlatmada bulunarak’’ Bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız görüntü kirliliği yaratıyor diye anayol üzerindeki  totemleri kaldırmıştı. Onların yerini aydınlatma direkleri aldı’’ yorumunu yaptılar

HABER MERKEZİ               





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler