HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 12:55

EYLÜL AYININ ŞANSLI BURÇLARI

Astroloji, insanların hayatlarındaki şanslı dönemleri öngörebilen bir yol olarak kabul edilir ve Eylül ayında bazı burçlar için şans yaver gidecek.
EYLÜL AYININ ŞANSLI BURÇLARI

Astroloji, insanların hayatlarındaki şanslı dönemleri öngörebilen bir yol olarak kabul edilir ve Eylül ayında bazı burçlar için şans yaver gidecek.

İşte, 2023 Eylül'ün para, aşk, kariyerden yana en şanslı dört burcu ve özellikleri...

KOVA

Kova burcu erkeği: Evcimen olmaktan ziyade dışarıda bir hayatı tercih eden, arkadaşlıkları aileden önce gelen, farklı ve sıradışı erkeklerdir. Zeka ve akılcılıkları ile yol gösterirler, vizyoner bakış açılarıyla yaşadıkları topluma etki ederler. 

Kova burcu kadını: Farklıdır, sıradışıdır, zekidir. Ona ayak uydurmak çok da kolay değildir, bulunduğu ortamla uyumunu kendi yaratır. Oldukça sosyal ve arkadaş canlısı olsalar da eş seçimleri zordur. Teknolojik cihaz ve araçlar vazgeçilmezleridir.

BAŞAK

Başak burcu erkeği: Akılcı ve pratik bir zekaya sahiptir. Dakiktir, çalışkandır, detaylara önem verir. Eleştirel ve titiz yönleri zaman zaman onu zorlayıcı kılabilir. Ancak hizmet odaklı yapısıyla yaşamınızda siz farkında olmadan hayatınızı kolaylaştıran kişidir.

Başak burcu kadını: Başak burcu kadınına bir şey beğendirmek oldukça zordur. En küçük kusur ve detayları görebilecek göze sahiptir. Bazen bu detaylar içinde çok fazla kaybolabilir. Seçim yapmakta oldukça zorlanır, kuruntu ve evhamlar geliştirebilir.

İKİZLER

İkizler burcu kadını: Değişime herkesten çok ihtiyacı vardır. bulunduğu ortamda çabuk sıkılır, dışarı çıkmak, hava almak ister. Özgürlüğüne karışılmamalıdır. tatlı dilli ve konuşkandır. Dost canlısı yönü etrafında pek çok kişinin bulunmasını sağlar. Akıllı ve zekidir, ne istediğini çabuk bilir ve ona hızla ulaşmak için pratik yolları kolayca bulur.

İkizler burcu erkeği: Sevimli ve canayakındır. Beğendiği kişiyi güzel sözleri, akılcı konuşması, bilgi ve birikimiyle kolayca etkileyebilir. Gezmeyi, seyahati sever, hareketli, değişken bir hayatı tercih eder. Aşktan çabuk sıkılabilir, sadakat konusunda çok beklenti içinde olmamak gerekir, zira sürekli değişim arar hayatında. Zorlu durumlar karşısında pratik çözümleriyle yol göstericidir.

BOĞA

Boğa burcu erkeği: Güven ve sadakat önemlidir. Bir Boğa erkeğinin güvenini kazandıysanız sizden kolay kolay vazgeçmez. Süslü, bakımlı, makyajlı kadınlardan hoşlanır. Lüks, para ve maddiyat onun için önemlidir. 

Boğa burcu kadını: Giyinmekten, süslenmekten hoşlanan, her daim güzel görünmek isteyen, alımlı, bakımlı, güzel kadındır. İlişkilerinde güven çok önemlidir. Karşılığında sonsuz bir sadakat sunabilir. Para harcamayı, alışverişi sever ancak hesabını da bilir.




Anahtar Kelimeler : EYLÜL, AYININ, ŞANSLI, BURÇLARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler