HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 15:15

ORKENT Güzelleştiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan ORKENT sadece betondan ibaret çalışmalar yapmıyor.

Altınordu ilçesinde Kirazlimanı Mahallesi sınırları içinde yer alan ve Beldeevler olarak bilinen mevkide oluşturulan Çamlı Köşk Sosyal Tesisleri bahçesi alt kotunda yer alan betonarme duvara Yaşayan Ordu Evleri projesini uyguladı. Projenin tamamında ORKENT çalışanlarının imzası bulunuyor. Deniz ve park manzaralı Yaşayan Ordu Evleri ve Sokağı  ile ilgili bir açıklama yapan ORKENT Yönetim Kurulu  “Tüm ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yönetim Kurulu  açıklamasında şunları dile getirdi.

“Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler Beyin liderliğinde çalışmalarını yürüten tüm ORKENT ekibine teşekkür ediyoruz. Gece geç saatlere kadar mimarından mühendisine, avukatından satış personeline, işçisinden ustasına, muhasebecisinden ihalecisine, elektrik mühendisinden makine mühendisine, peyzaj mimarından şoförüne kadar işi zamanında bitirmek için olağanüstü gayret sarf eden her bir arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Kirazlimanı mevkindeki Beldeevler olarak bilinen yerde dikey betonarme boş bir duvarı projelendirerek Yaşayan Ordu Evleri be Sokağı projesi ile Ordu' muza kazandırmak için bizlere desteği olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ekibimiz adına ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Burada yapılan çalışmada tamamen ekip ruhunun öne çıktığını ekip halinde çalışmanın başarısının sergilendiğini bilgi deneyim tecrübe ve liyakatın bir arada hareket ettiğini ifade eden ORKENT Yönetim Kurulu açıklamasını şu sözlerle tamamladı. “Biz sadece betonlardan ibaret çalışmalar yapmıyoruz Ordu’nun geçmişinden geleceğine doğru uzanan bir anlayışla Ordu’ya güzel eserler kazandırmaya da çalışıyoruz. Kirazlimanı mevkindeki Çamlı Köşk Sosyal Tesisleri bahçesi alt kotunda yer alan boş bir betonarme duvarı da Yaşayan Ordu Evleri ve sokağı temasıyla cumbaları evleri, sokağı ve çeşmesi ile konstrüksiyonlu içinde yürünebilir, cumbasında oturulabilir mekanlar hakline getirerek renklendirdik, aydınlattık, şekillendirdik ve ortaya güzel bir çalışma çıktı. Bu rada şirketimiz personellerinin tamamına gece gündüz demeden verdikleri katkı ve emek için teşekkür etmek istiyoruz. Ortaya koyduğumuz çalışmalar Ordu'luların hizmetine sunulacak ve onların daha güzel mekanlarda dinlenip eğlenmelerine zemin hazırlayacak. Biz Ordulu kardeşlerimizin rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor aynı zamanda bölgenin de cazibe merkezi olması adına örnek çalışmalar yapmaya çalışıyoruz.

Tüm çalışmalarımızda bize sonsuz desteği olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler arkamızda dimdik durduğu sürece daha pek çok güzel eseri Orduya ve Ordulara kazandıracağız.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler