HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Kasım 2022 Cuma Saat: 07:44

ŞANLITÜRK’TEN MİTİNGE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 20 Kasım Pazar günü Samsun’da yapacağı miting için Karadeniz illerini şimdiden büyük bir heyecan sardı.
ŞANLITÜRK’TEN MİTİNGE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ’nin 20 Kasım Pazar günü Samsun’da yapacağı miting için Karadeniz illerini şimdiden büyük bir heyecan sardı. Deyim yerindeyse Karadeniz, sanki Bahçeli için çırpınıyor. Doğu ve Orta Karadeniz illerinde hazırlıklar şimdiden tamamlandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 'nin Samsun'da gerçekleştireceği '2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net' temalı mitinge Orduluları davet etti.

 “LİDERİMİZİ BEKLİYORUZ” 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 'nin Pazar günü Samsun'da gerçekleştireceği '2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net' mitingi için Pazar günü saat 09.30’da Ordu Lisesi önünden araç kaldıracaklarını belirten Başkan Şanlıtürk, "20 Kasım Pazar günü Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendiyi Samsun’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Çalışmalarımız bir haftadan beri devam etmekte. Liderimizi bekliyoruz, tüm vatandaşlarımızı da Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , 20 Kasım 2022 Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.00'te "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı miting yapacak. Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarının da katılımıyla yapılacak miting öncesi Başkan Şanlıtürk, tüm Orduluları açık hava toplantısına davet etti. Şanlıtürk, miting için yaptığı açıklamada; "Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet'in 100'üncü yıldönümü olan 2023'te yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine bütün imkan ve inancıyla hazırlanmaktadır. Bu kapsamda 20 Kasım 2022 Pazar günü Samsun ilimiz merkez olmak suretiyle Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı açık hava toplantımız dört başı mamur iştirakleriyle gerçekleştirilecektir.

 “TÜRKİYE İKİ BÜYÜK SÜREÇ YAŞAYACAK” 

Türkiye 2023 yılında iki büyük siyasi ve tarihi süreci yaşayacaktır. İlki, cumhurbaşkanı ve 28'inci dönem milletvekili genel seçimleridir. İkincisi de Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümüdür. Ordu olarak bize düşen görev Milliyetçi Hareket Partisi'ni 2023 yılına hazırlayarak sandığa gitmek ve sandığa, Ordu’ya ve dolaysıyla Türkiye'ye sahip çıkmaktır" diye konuştu.

 “ORDU, MİLLİ RUH DEMEKTİR” Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Samsun cesaret demektir. Ordu inanç, iman ve milli ruh demektir. Karadeniz milli şuur demektir. Her zaman şehidine, şühedasına sahip çıkan, vatanını ve bayrağını namus bilen, ülkesini ve ülküsünü aziz bilen Ordu’lu hemşerilerim 20 Kasım Pazar Günü Samsun Cumhuriyet Meydanına akın edecektir. Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndan yükselen ses yedi düvelden duyulacak, dosta güven verecek, düşmana korku salacaktır. İnanıyorum ki Samsun’da Pazar günü saat 15.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda tarihi bir mitinge ev sahipliği yapacaktır. Tüm hemşerilerimizi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile buluşmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’TEN, MİTİNGE, DAVET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler