HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Kasım 2022 Pazar Saat: 23:18

BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARETLER BİTMİYOR

Başkan Şahin, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, Ordu'nun sorunlarını görüşmek ve halletmek için çalışmaya devam ettiklerini ve bu bağlamda kentin ileri gelenleriyle istişare halinde olduklarını söyledi.
BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARETLER BİTMİYOR

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, çeşitli kuruluş başkanları ve yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin, kentle ilgili sorunlarla ilgilenirken, kendisine yapılan ziyaretlere de zaman ayırıyor.

Başkan Şahin son olarak, Ordu Veteriner Hekimler Odası ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası heyetleri tarafından ziyaret edildi.

Kendisine yapılan ziyaretlerle ilgili de konuşan Şahin, "Ordu Veteriner Hekimler Odası Başkanı  Tayfun Kara ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlar il başkanlığımıza ziyarette bulundu. Sektörün sorunlarıyla ilgili düşüncelerini ilettiler. Sorunlarının çözümü noktasında neler yapabileceğimizi konuştuk." dedi.

Başkan Şahin ayrıca, "Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Yurdakul ve yönetim kurulu üyeleri il başkanlığımızı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dile getirdiler. CHP iktidarında esnafın sorunlarını çözecek önerilerimizi kendilerine anlatarak, esnaflarımızın sorunlarının iktidarımızda son bulacağını ifade ettik." açıklamasını yaptı.




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, ŞAHİN’E, ZİYARETLER, BİTMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler