HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Nisan 2022 Perşembe

CEMAL ENGİNYURT'TAN DEVLET BAHÇELİ'YE TAM DESTEK

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, bayramda Suriye’ye dönebilen Suriyeliler için yaptığı açıklamaya destek verdiğini belirtti.
CEMAL ENGİNYURT'TAN DEVLET BAHÇELİ'YE TAM DESTEK

  Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’nin, bayramda Suriye’ye dönebilen Suriyeliler için yaptığı açıklamaya destek verdiğini belirtti.

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli "Düzensiz göç, adı konmamış bir istiladır. Yakalananlar derhal gönderilmelidir. Suriyeli sığınmacıların, ülkelerinden ayrılış nedenleri ortadan kalktıktan sonra geri gönderilmelidir. Misafirliğin süresi sınırlıdır. Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine gerek yoktur" İfadelerini kullanmıştı.

Enginyurt twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Sayın Devlet Bahçeli sığınmacılar için: Bayramda ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmesine gerek yoktur demiş. Sayın Bahçeli'yi bu konuda sonuna kadar destekliyorum. Bayramda gidenin can ve mal tehlikesi yok demektir. Bayramları kutlu olsun. Güle güle gitsinler" kelimelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : CEMAL, ENGİNYURT'TAN, DEVLET, BAHÇELİ'YE, TAM, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler