HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Şubat 2022 Perşembe

‘OY İÇİN YAPIYORLAR’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Erdoğan’ın televizyonda yaptığı Öcalan’ın Demirtaş’tan rahatsız olduğu açıklamalarına sert tepki gösterdi.
‘OY İÇİN YAPIYORLAR’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Erdoğan’ın televizyonda yaptığı Öcalan’ın Demirtaş’tan rahatsız olduğu açıklamalarına sert tepki gösterdi. 

Adıgüzel, “Erdoğan ne diyor? Öcalan Demirtaş’ın açıklamalarından rahatsız diyor . daha önce de Edirne İmralı’ya hesap verecek demişti. Yani Demirtaş ile Öcalan arasında Erdoğan İmralı’dan yana konumlanmış gibi konuşuyor’’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ‘’Bir ülkenin Cumhurbaşkanı o ülkenin terörist başının rahatsız olmasından memnun olması lazım. Ülkede zam üstüne zamla millet inim inim inliyor, insanlar işsiz, sanayide şalter kapanmış, Sayın Erdoğan bundan rahatsız olacağına Öcalan’ın rahatsız olmasından rahatsız. İnanılır gibi değil. Geçmişte de sırf oy için mektup servisi yaptılar, kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT’ye çıkarttılar. Bunların oy için yapmayacağı yok. Yapılan, HDP kendi yanında konumlansın diye Sayın Erdoğan, Öcalan’ın Demirtaş’a ayarını ve azarını takdim ediyor. Doğru okunduğunda vatana ihanet sayılır. Milletvekili olarak ben bunu yapsam AKP kadrolarından devşirme savcılarıyla onlarca fezleke gönderirler.

Erdoğan bu açıklamalarıyla, terörist başını muhatap alıyor. Sayın Erdoğan artık iktidarda kalmak için yaptıklarıyla bir milli güvenlik sorunudur, bir beka sorunudur” diye konuştu.H.Merkezi




Anahtar Kelimeler : ‘OY, İÇİN, YAPIYORLAR’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler