HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 21:27

ZAFER PARTRİSİ ORDU İL BAŞKANI ZAFER ÖZTÜRK OLDU

Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta il bazında yapılan çalışmalar kısa sürede ilçelere de yayılacak.
ZAFER PARTRİSİ ORDU İL BAŞKANI ZAFER ÖZTÜRK OLDU

Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. İlk etapta il bazında yapılan çalışmalar kısa sürede ilçelere de yayılacak. Bu kapsamda Zafer Partisi Ordu il başkanlığına  Zafer ÖZTÜRK atandı

Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Ali Dinçer Çolak konuyla ilgili şu açıklamada bulundu

"Türkiye çok ciddi problemler ile karşı karşıya. Genç arkadaşlarımız dışarıda bir öğün 'sağlıklı' yemek yiyemez oldu. Annelerimiz artık sadece 'akşam pazarına' gidebiliyor. Suriyeli ve Afganların başını çektiği sığınmacı ve kaçak sorununun, dış politikadaki hatalarımızın bedelini yine Türk milletinin fakir çiftçisi, dar gelirlisi, biricik evladını okutmak için saatlerce çalışan Türk işçisi, batan Türk girişimcisi ödüyor. 

Saray rejimi Türk milletini hastalıkta, kovid-19'da dahi açlığın kucağına bıraktı. Bu saray,  Türk milletini hem sağlıkta hem hastalıkta yalnız bıraktı. Tüm bu problemleri çözmek için gerekli hazırlığımız ve insan kaynağımız var.  ORDU ilinde ise bu insan kaynağımız temsil eden, Zafer Partisini ORDU ilindeki çalışmaları ile iktidara taşıyacak arkadaşımız ZaferÖztürk beydir. 

 Atatürk Çizgisinde Türk milliyetçilerine güvenin! Boş tarlaların dolduğu, dar gelirlimizin doyduğu, iş insanlarımızın daha fazla istihdam sağladığı , Türk gençlerinin Türk vatanında kaldığı 'mutlu ve zengin' bir Türkiye için geliyoruz."

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ZAFER, PARTRİSİ, ORDU, İL, BAŞKANI, ÖZTÜRK, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler