- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
- 12:11 Uzmandan Uyarı
Fındık Fiyatı
2 Parti'den "Adalet" Yürüyüşü..
Adalet Birlik Partisi (ABP) Genel Başkanı İrfan Uzun, Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP) Genel Başkanı Ahmet Sevim ile birlikte "Adalet İçin Adalet Birlik Partisi Yollarda" sloganı ile İstanbul’dan Ankara'ya yürüyor.
ABP Genel Başkanı İrfan Uzun, İstanbul Pendik'ten başladıkları ve Ankara'da tamamlamayı planladıkları yürüyüş güzergahı boyunca yaşanan adaletsizliklere dikkat çekiyor.
Emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çeken Genel Başkan İrfan Uzun, "Emeklilerimizin daha iyi yaşam şartlarına kavuşması, maaşlarının yaşam maliyetlerine uygun düzeltilmesi ve ülkemizde yaşanan tüm adaletsizliklere karşı yürüyoruz. Emeklilerimize hak ettikleri saygıyı göstermeli onların yaşam kalitesini artıracak Politikalar geliştirmeli ve onların toplumun bir parçası olarak kabul etmeliyiz. Unutmayalım ki bugün emeklilerimizin karşılaştığı sorunlar yarının gençleri için de bir öncüdür sonuç olarak emeklilerimizin sorunlarına duyarlı olmalı onlara destek olmalı ve yaşlılarımıza saygı göstererek onların toplum içinde aktif ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamalıyız” dedi.
SMA’lı bebeklere de dikkat çeken Başkan Uzun, “Ayrıca SMA hastaları, 6191 sayılı Kanun kapsamındaki düzensizlikler, özel güvenlik görevlileri, polislerimizin çalışma saatleri ve öğretmen atamalarındaki adaletsizlikler gibi konulara da dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. SMA hastalarının tıbbi ihtiyaçlarını karşılamalarına, hayatlarının kolaylaştırılmasına, tedavi imkânlarına destek vermek için yürüyüşümüz umut olsun istiyoruz" dedi.
Yürüyüş, İstanbul Pendik'ten başlayıp, Düzce üzerinden Ankara'ya ulaşmayı hedefliyor. Adalet Birlik Partisi ve Cumhuriyet ve Adalet Partisi liderleri, yürüyüşe katılan vatandaşlarla birlikte Türkiye'nin dört bir yanından destek beklediklerini ifade etti.
İrfan Uzun, "Bu yürüyüş, sadece emeklilerimiz için değil, adaletsizlik hisseden herkes için. Biz, adaletli bir Türkiye için yollardayız. Sesimizi duyurmak ve değişim yaratmak için herkesi bu harekete katılmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Kaynak : PHA





