HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Mayıs 2024 Salı Saat: 10:34

Başkan Demirci; “Akkuş’ta Yol ve Su sorunu Kalmayacak”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Büyükşehir Belediyesiyle iş birliğinde yoğun bir çalışma döneminin başlayacağını belirtti.
Başkan Demirci; “Akkuş’ta Yol ve Su sorunu Kalmayacak”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan toplantısında konuşan Akkuş Belediye Başkanı ve AK Parti Grup Başkanvekili İsa Demirci, ilçe genelinde mahallelerin yol ve su sorununu gidermek için İlçe ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yoğun bir çalışma döneminin başlayacağını ve sorunların çözüleceğini belirterek, çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.  

Geçmiş dönemdeki çalışmalarla Akkuş’un en büyük ve nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallelerin yol ve su sorununu büyük ölçüde çözdüklerini belirten Başkan Demirci, “Büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyesi olarak bizlerin yapmış olduğu çalışmalarla Akkuş’umuz adeta bir şantiye haline geldi. Yeni dönemde de aynı şekilde çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Şu anda Seferli, Alan ve Salman mahallelerimize içme suyu sağlayan ve ekonomik ömrünü dolduran 2 km’lik isale hattında yenileme çalışmaları devam ediyor. Yapılacak çalışmalarla mevcut hattın yetersizliği ve zaman zaman yaşanan su kesintilerinin önüne geçilerek nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelerimizde sorun çözülmüş olacak” dedi.

Vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlatılan yol seferberliğinin de tüm hızıyla devam edeceğini belirten Başkan Demirci, “Hem ilçe belediyesi olarak bizler hem de Büyükşehir Belediyemiz marifetiyle geçmiş dönemde yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Yeni dönemde de geriye kalan mahallelerimizin yol sorununu asfalt ve beton yollarla çözüme kavuşturacağız. Ben çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler