- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
“Ebedi Birlik” GİB Başkanı Aliyev, KKTC'de...

“Ebedi Birlik” GİB Başkanı Şahin Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ile yaptığı toplantıda Ebedi Birlik’in Kuzey Kıbrıs ve Türk Dünyası Birliği ile ilgili yaptığı ve yürüteceği projeler konuşuldu.
Şahin Aliyev, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’ye “Şerefli Hizmet” ödülünün, Özel Kalem Müdürü İrem Uygun’a “Hizmet” ödülünün yanı sıra yazarı olduğu “İlhamlı Zafer - 20” ve “Kıbrıs - Doğu Akdeniz’de Türklerin Ebedi Kalesi” kitaplarını takdim etti, Zorlu Töre Azerbaycan’da kurulan Turan Müzik Grupu’nun Onursal Üyesi seçildi.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Tore, Şahin Aliyev’e Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni anlatan Cumhuriyet Meclisinin özel hediyeler’ini takdim etti.
Şahin Aliyev misafirperverliklerinden dolayı Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ve ekibine özel teşekkürlerini sundu.
HABER MERKEZİ