HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Nisan 2024 Salı Saat: 02:01

Hamarat; "Ordu Türkiye Yüzyılının En Güçlü Oyuncusu Olacaktır"

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Mazbatasını alarak görevine başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Güler için tebrik mesajı yayınladı.
Hamarat; "Ordu Türkiye Yüzyılının En Güçlü Oyuncusu Olacaktır"

Mazbata törende Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'i yalnız bırakmayan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, yayınladığı tebrik tebrik mesajında; "Kirli siyaset yapanların tüm manipülasyonları önce hemşehrilerimiz sonra da Yüksek Seçim Kurulu nezdinde yok sayılmıştır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın mesajı şöyle; "31 Mart seçimlerinde kadim şehrimizin güzel insanlarının teveccühü ile yine yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Hilmi Güler'in Başkanlık Mazbatasını Belediye Meclis Üyelerimiz, Teşkilat Mensuplarımız ile aldık. Hayırlı olsun. 

Ordu halkının iradesine pranga vurmaya çalışan kirli odakların yoğun mesaisine rağmen, haklı çıkacağımızın özgüveni ve vakarı içinde hukuki süreci sükûnet ve suhulet içinde bekledik.

Kirli siyaset yapanların tüm manipülasyonları önce hemşehrilerimiz sonra da Yüksek Seçim Kurulu nezdinde yok sayılmıştır.

Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de Ordumuz için Ordumuzun güzel insanları için hep birlikte ayırmadan ayrıştırmadan dur durak bilmeden var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ordu Türkiye Yüzyılının en güçlü oyuncusu olacaktır."

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler