HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Nisan 2024 Salı Saat: 15:38

Kurtulmuş; “Milletimiz Tercihini Yapmıştır”

TBMM Başkanı Kurtulmuş; "Milletimizin bu kararına, herkesin büyük bir olgunlukla saygı gösterdiğini görmek Türkiye'nin demokratik teamüller bakımından da ne kadar olgun bir demokrasiye sahip olduğunun en güzel işaretlerinden bir
Kurtulmuş; “Milletimiz Tercihini Yapmıştır”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM’de görev yapan personelle bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının herkes için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti.

 

Türkiye demokrasisinin, dünyadaki bütün eşdeğerlerinden fevkalade güçlü bir yapıya sahip olduğunu ve bunu, her seçim vesilesiyle ortaya koyduğunu vurgulayan Numan Kurtulmuş; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yerel seçimleriyle ilgili Millet sözünü söylemiş, seçim kampanyasındaki olgun bir demokratik yarışın sonunda, seçim sonuçları hemen hemen Türkiye'nin her yerinde problemsiz, eksiksiz bir şekilde yansımış ve milletimiz tercihini yapmıştır" dedi.

 

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yerel seçim sonuçlarının, millete ve ülkenin geleceğine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletimiz 5 yıllık süre için kendisini yönetecek olan yerel yöneticilerini seçmiş ve onlar eliyle kendilerine belediye hizmetlerinin gelmesi için kararını vermiştir. Milletimizin bu kararına, herkesin büyük bir olgunlukla saygı gösterdiğini görmek Türkiye'nin demokratik teamüller bakımından da ne kadar olgun bir demokrasiye sahip olduğunun en güzel işaretlerinden birisidir. Birkaç sandıktaki ufak tefek itirazların dışında, hemen hemen Türkiye'nin hiçbir yerinde, yapılan itirazların sonucunda kimsenin seçim sonucuna ilişkin bir tane 'ama, acaba, şöyle, fakat' diyerek bir eleştirisi olmamış ve herkes seçim sonuçlarını kabul etmiştir. Bu, büyük olgunluğu dolayısıyla Türkiye'nin demokrasisinin ana unsurları olan siyasi partilerimize de burada bir kere daha TBMM'den şükranlarımızı ifade ediyorum. Türkiye demokrasisi, Meclisimizin güçlü çalışmalarıyla bundan sonraki süreçlerde de güçlü ve muktedir yol yürüyüşüyle birlikte inşallah çok daha ileriye gidecektir. "

 

TBMM personeline, iftar programına katılımları için teşekkür eden Kurtulmuş, Meclis çalışanlarına hem ramazanın son günlerinden en iyi şekilde istifade etmeleri hem de Ramazan Bayramı ile bundan sonraki bayramlarının huzurlu ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler