HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 12:11

16 Milyon İstanbullu Kazandı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'da tekrar seçilen Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de balkon konuşması yaptı.
16 Milyon İstanbullu Kazandı


İkinci kez İstanbul Belediye seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’de İstanbullularla bir araya geldi.

Sözlerine İstanbul’a hayırlı olsun diyerek başlayan İmamoğlu, “Bu şehrin canım insanlarına, çeşitliliğine, milletin her ferdine, her inancına, Alevisine, Caferisine, Şafisine, bütün mezheplerine, bu şehrin Kürtlerine, bu şehrin Çerkezine, bu şehrin her etnik kökenden insanına hayırlı olsun dedi.

İstanbul’da israfın sona erdiğine dikkat çeken İmamoğlu, “Bu şehrin parasının çarçur edilmesini kenara ittik. Bu şehrin bütçesine bereket geldi. Bu şehirde yeni bir kültür başladı. Milletin parası artık milletin oldu” diye konuştu.

İmamoğlu Saraçhane’de yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e şu sözlerle teşekkür etti:

“Ama buradan bazı teşekkürleri etmek istiyorum. Bu başarıya değer katan ve bu yolculuğu en güçlü şekliyle birlikte, tasarlayarak, İstanbul’da güçlü bir başarı elde etmemize vesile olan Genel Başkanım Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. Onun nezdinde partinin bütün üst yönetimine ve temsilcilerine, milletvekillerine, MYK’ya, PM üyelerimize teşekkür ediyorum”

Kanal yok

Yerel seçimlerin bitimiyle Kanal İstanbul Projesinin de tamamen kaldırıldığını belirten İmamoğlu, “İstanbul’un bu akşam verdiği tarihi mesajı nasıl ki bize vermişse hükümet yetkililerine de verdi. Verdiği talimat şu, “İstanbul’a hizmette kardeşim seçilen seçilene saygı gösterecek. Seçilen seçilene zulüm yapamaz, dayatmacılık yapamaz, vesayet kuramaz.” Ne dediniz? “Kanal yok, kanal yok. İstanbul var!” Kanal bitti, İstanbul yaşayacak” dedi.

BHA




Anahtar Kelimeler : 16, Milyon, İstanbullu, Kazandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler