HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
31 Mart 2024 Pazar Saat: 15:39

Ulaş Tepe: “Altınordu'ya Hizmet Yarışında Yeni Bir Dönem Başlıyor"

Ulaş Tepe, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı olarak görev alırken, seçim gününde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.
Ulaş Tepe: “Altınordu'ya Hizmet Yarışında Yeni Bir Dönem Başlıyor"

Oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, seçim sürecinin uzun bir çalışma dönemi olduğunu ve her kesimden destek gördüklerini vurguladı.

Tepe, sevgi dolu bir kampanya yürüttüklerini belirterek, Altınordu için daha iyi bir gelecek için çalışacaklarını söyledi.

Ulaş Tepe, seçimleri bir hizmet yarışı olarak gördüklerini ve Altınordu'nun kazanacağına inandıklarını dile getirdi. Parti ayrımı yapmadan herkesin kalbinde yer edindiklerini ve vatandaşların taleplerini dikkate aldıklarını ifade etti.

Sonuç ne olursa olsun şehrin kazanacağını belirten Tepe, Altınordu'nun daha iyi bir kent olması için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

 CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepoe oy kullanma işleminin ardından sandık ziyaretleri yaptı ve oy kullanma işlemini yakından takip etti. 

Tepe sandık ziyaretlerinin ardından şu açıklamayı yaptı.

“Oy verme işlemlerinin başlamasının ardından Altınordu'daki sandıkları ziyaret ediyoruz. Sandık kurulu üyelerine kolaylıklar dileyip vatandaşlarımızla selamlaşıyoruz. Bugün bayram günü, bugün demokrasi şöleni. Herkesi oy kullanmaya ve kullandığı oylara sahip çıkmaya davet ediyor, oy kullanma işlemlerinin saat 16'da sona ereceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kentimiz için, ülkemiz için her şeyin en güzeli, her şeyin en hayırlısı olsun.”





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler