HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 17:29

BANA ŞANTAJ YAPIYORLAR

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Gürgentepe'de düzenlediği mitingde coşkulu bir kalabalığa seslendi.
BANA ŞANTAJ YAPIYORLAR

 İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Gürgentepe'de düzenlediği mitingde coşkulu bir kalabalığa seslendi.

VATANDAŞLA İŞLERİ YOK

Yılmaz, 67 gündür seçim çalışmaları için Ordu'yu dolaştığını ve her yere gittiğini, ancak rakiplerinin halkla ilgilenmediğini söyledi. Yılmaz açıklamasında, "Onların programları nasıl? Resmi kurumlara gidiyorlar, müdürü ziyaret ediyorlar, resmi kurum ziyareti yaptık diyorlar. Halkla vatandaşla işleri yok" diyen Yılmaz, rakiplerinin halktan kopuk olduğunu savundu.

MİRASI YEDİLER BİTTİ

Yılmaz, "İki kişinin mirası vardı memlekette ve mirası yediler, yediler, bitirdiler" dedi. "Bir Recep Tayyip Erdoğan'ın mirası vardı. 22 senelik süre içinde mirası yiye yiye bitirdiler. İkinci miras kimindi? İkinci miras Enver Yılmaz'ın mirasıydı. Enver Yılmaz Gürgentepe'ye sıcak asfaltı getirdi. Şehir meydanının geçiş asfaltını yaptı, Parklar yaptı, bahçeler yaptı, asfalt yollar yaptı, sularını getirdi Arıtmayı çalıştırdı o miras da bitti" diyen Yılmaz, Erdoğan ve kendisinin miraslarının bitirildiğini savundu.

SEÇİMDEN SEÇİME VATANDAŞLA BULUŞUYORLAR

Yılmaz, Hilmi Güler'e de sert eleştirilerde bulundu. "Sen seçimden seçime buraya gelirsen, hizmet yapmazsan iktidar gücünün yanına almak suretiyle 15 kişiyle burada konuşma yaparsan bu millet sana gerekli cevabı sandıkta verir" diyen Yılmaz, Güler'in seçimden seçime ilçelere gittiğini ve halka yeterince önem vermediğini savundu.

ÇÖP KOVASI PROJE KİTAPÇIĞINDA

Yılmaz, Güler'in projelerini de eleştirerek, "Işıktepe'ye 2 saksı göndermiş, Bahtiyarlar Mahallesi'ne bir metrekare parke göndermiş. Dikenlice mahallesine 1 adet park görmemiş. Bahtiyarlar mahallesine 1 çöp kovası göndermiş ama bunun özelliği vermiş. Bu plastikmiş. Göller Mahallesi'ne 2 adet izmaritlik göndermiş, bunun özelliği var, bu metal. Öbürü plastik, bu metal. Akören mahallesine 3 kova daha göndermiş" dedi. Güler'in projelerinin Gürgentepe'ye bir fayda sağlamadığını savunan Yılmaz, halka somut hizmetler sunmaya hazır olduğunu vurguladı.

Yılmaz, mitingte TV 52'nin sahibi İsa Akçay'ın kendisine şantaj yaptığı iddiasını da gündeme getirdi. Yılmaz, "Sadece haber için 10 milyon. Her şey dahil 20 milyon 100 bin lira. Bütün ilçelerle birlikte 25 milyon lira. Fakat bugün dönüş yapmazsanız Hilmi Güler'in yarından itibaren askeriyim Kim bunu diyen?  24 saat bizim aleyhimize yayın yapan TV 52 televizyonun  sahibi İsa Akçay" dedi.

MİTİNGLERİ İPTAL EDECEKLER

Yılmaz açıklamasında, "Sevgili kardeşlerim, bugün perşembe, yarın cuma, yarın öğleden sonra bir video, bir belge paylaşacağım ki onlar mitinglerini bile iptal edecekler. Cumartesi günkü mitinglerini bile iptal edecekler.  Sokakta bile gezemeyecekler. Zira o videoyu izleyen herkes bunların nasıl lbir şirketin içinde olduğunu görmüş olacaklar" dedi.

Enver Yılmaz'ın konuşması Gürgentepeliler tarafından coşkuyla alkışlandı. Miting, Yılmaz'ın Gürgentepelilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler