HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 11:21

Tavlı; “STK ve Basınımızla Omuz Omuza Hizmet Dönemi Geçirdik”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “STK’larımız ve basınımız ile birlikte omuz omuza vererek bir dayanışma içerisinde şehrimize güzel hizmetlerin ortak istişare içinde kazandırıldığı bir dönemi geride bıraktık" dedi.
Tavlı; “STK ve Basınımızla Omuz Omuza Hizmet Dönemi Geçirdik”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Başkan ve Temsilcileri ile Basın Kuruluşlarının temsilci ve çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in de katıldığı yemekte bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “STK’larımız ve basınımız ile birlikte omuz omuza vererek bir dayanışma içerisinde şehrimize güzel hizmetlerin ortak istişare içinde kazandırıldığı bir dönemi geride bıraktık. Önemli projelerin hayata geçirilmesinde birlikte değerlendirilmesi ve işlerin takip edilmesi noktasında yerel yönetim olarak bizlerin hep yanında oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

İftar Programında bir konuşma yapan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Ünye’de tam bir uyum ortamının olduğunu belirterek bunun hizmetlere yansıdığını söyledi.

 

Geçen 5 yılda Ünye’ye yapılan hizmetleri özetleyen Mahmut Özer; “Hüseyin Tavlı Başkanımızı gerçekten seviyoruz. Ünye’ye her defasında bir heyecan ve mutlulukla geliyorum. Geldiğimiz zaman kıymetli Belediye Başkanımızın yüzündeki o tebessümü görmekten, ilçe Başkanımızla arasındaki o muhabbete şahit olmaktan, gerçekten mutluluk duyuyorum. Bu birliktelik havası ile birlikte Ünye’ye çok büyük hizmetler yapma imkânımız oldu. Serbest Bölge, Ünye-Akkuş-Niksar Karayolunun başlaması, Ünye Kültür Merkezi inşaatının yeniden başlaması, köy okulları, 25 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yollar ile ilgili çalışmalar, Çevre Bakanlığı ile ilgili ölçeklendirme gibi çalışmalarımız oldu. Tüm bunlar Ünye’de uyumlu bir ekip olduğu için başarıldı. Kıymetli Belediye Başkanımız sizlere hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyor. Sayın Tavlı’nın tek derdi Ünye’ye hizmet etmek. Allah’ta kalbine göre veriyor ve sürekli, projelerinin bereketinin sayısı artıyor. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin güçlü desteği ile yeni bir 5 yılın sayfasına başlayacağız. Sadece Hüseyin Başkanımız değil, Ordu’da Allah’ın izni ile Cumhur İttifakı olarak 20’de 20 yaparak mevcudun çok daha üzerine koyduğumuz bir sayfa açacağız. Ben kıymetli Belediye Başkanımıza Ünye’mize kazandırdığı güzel hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler