HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:10

Hüseyin Baş, Erbakan’a Sert Eleştiri!

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın hükümete yönelik eleştirilerini gündeme alan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “İsrail’le geçmişte askeri, istihbarat ve su anlaşmaları yapan kimdi” diye sordu ve dikkat çekici açıklamalar yaptı
Hüseyin Baş, Erbakan’a Sert Eleştiri!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) lideri Hüseyin Baş, son dönemde Filistin konusunda AKP iktidarını eleştiren Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan’a geçmişte İsrail’le yapılan anlaşmaları hatırlattı.

 

 İşte BTP liderinin o sözleri: “Şimdi bir tanesi çıktı, iktidarın oylarını bölüyormuş! Bütün siyasetini Filistin'in üzerine inşa etti. Hatta son günlerde çok popüler oldu, bir bilgi vermiş ve demiş ki; Mescid-i Aksa'nın etrafına dolandırılan dikenli tel Türkiye'den gidiyor. Yani ‘bu hükümet İsrail ile işbirliği içinde’ demek istiyor. Dolayısıyla hükümetin eli ayağı bir birine dolandı, ‘biz ne cevap vereceğiz şimdi’ diye. Vereceğiniz cevap belli; ‘senin baban değil miydi İsrail ile 20 tane gizli anlaşma yapan’ diyeceksiniz. Diyeceksiniz ki 'senin baban değil miydi İsrail ile askeri anlaşma yapan, İsrail ile istihbarat anlaşması yapan, İsrail ile su anlaşması yapan.   Bu anlaşmalara 'tabu yıkan anlaşmalar' diyen senin baban değil miydi? Bunu diyecek hükümet ama diyemiyor. Niye? Çünkü kendileri de o babanın evladı. Yani şunu bilin arkadaşlar, siyaset ne yazık ki sahteleşti.”

 

HABER MERKEZİ

 

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler