HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mart 2024 Pazar Saat: 19:51

MANSUR YAVAŞ;" TAKAS YAPALIM"

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya'nın Seyranbağları semtinde seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu.
MANSUR YAVAŞ;" TAKAS YAPALIM"

“Belediye başkanı şeffaf olmalı.” diyen Mansur Yavaş, “Kız kardeşiniz bu mal beyanı eksik diyor, onu da mı yalanlayacaksınız? Yalan söylüyorsanız neden Ankara’nın yönetimine talip oluyorsunuz?” diye sordu.

“Yalan söyleyenden belediye başkanı olmaz.” diyen Mansur Yavaş, burada yaptığı konuşmada “İnşallah 15’ten fazla belediyemiz olacak. 5 yıldır sizlere, sizlerin parasıyla hizmet ediyoruz. Sizlerden aldığımız parayı boşa götürmeden halkımızın gerçek ihtiyaçları neyse oralara harcıyoruz. Başkaları gibi proje yapıyorum adı altında milyon dolarlık paraları çöpe atacak halimiz yok.” diye konuştu.

Şeffaflık vurgusu yapan Yavaş, “Yaptıklarımızı açık ihalelerle herkese gösteriyoruz. Belediyemizin harcamalarını web sayfamızdan kuruşu kuruşuna görüyorsunuz.” dedi.

“KİMSEYE AYRIM YAPMADIK”

Ankara’da kimseye ayrımcılık yapmadıklarını vurgulayan Mansur Yavaş, konuşmasında özetle şu mesajları verdi:

“Ankara’nın hepsini kucakladık. Gittiğimiz yerde ne oy çıkmış diye bakmadık. Bugün geldiğimiz noktada Ankara halkı bu tavrımızı tuttu. Allah nasip ederse sizlerin de desteği ile rekor bir oy ile bu seçimi kazanacağız. Farkındaysanız televizyonlarda artık Ankara konuşulmaz oldu. Varsa yoksa İstanbul ve oradaki manipülasyonlar konuşuluyor.”

“SEÇİM SİSTEMİ ADALETSİZ”

“Maalesef seçim sistemi çok adaletsiz. Evren’den 3 bin oya 2 meclis üyesi gelirken, Çankaya’dan 65 bin oya bir meclis üyesi geliyor. Bu nedenle ilçe belediye başkanlıklarını kazanmamız lazım, oralara ağırlık vermemiz lazım. Yüzde 60 bile oy alsak bir meclis üyesi bile önemli. Sandığa gitmeyenleri sandığa götürmenizi, herhangi bir sebeple kızgınlığı olanlara bu durumu izah etmenizi istiyoruz.”

MANSUR YAVAŞ BELEDİYECİLİĞİ

“Televizyonlarda Mansur Yavaş belediyeciliği konuşulmaya başladı. Mansur Yavaş belediyeciliği içinde insan olan belediyeciliktir. Şu anda bizleri, ‘projeleri yok’ diye eleştirenlerin çıkıp bizim yaptığımız projeleri anlattıklarını görüyorsunuz. Tüm belediye başkanları bizim yaptığımız gibi sosyal yardımları kartla yapacaklarını söylüyor. Pandemi yaşadık, biz geldiğimizde ekonomik sıkıntılar vardı, herkesin yardımına koştuk. Böylece o zor günleri atlattık. Ankara dayanışmanın başkenti oldu. Destek olmadığımız hiçbir kesim kalmadı. Her gittiğimiz yerde bunu görüyoruz. Ekonomi yine bozuk.”

EMEKLİLERE DESTEK

“Emeklilere destek olacağımızı söyleyerek bir mesaj yayınladık. O belediyecilik Ankara Büyükşehir Belediyeciliğidir, bunun adı Mansur Yavaş belediyeciliğidir. Bunun adı sosyal belediyeciliktir. Çöp projeler yapmak belediye başkanlığı değildir. 200 bin aileye doğal gaz desteği verdik. Evlerine et alamayan insanların sadece et almakta kullanacakları paraları kartlarına yatırıyoruz. Bunları yaparken kimseyi mahcup etmiyoruz.”

“TAKAS YAPALIM”

Mal varlığı tartışmasını sürdüren Mansur Yavaş, “Kızımın mortgage ile taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir ev için rakibim ‘Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var, o evin parası benim bütün mallarımı öder.’ diyor. Takas yapalım. Onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım" dedi.

BHA




Anahtar Kelimeler : MANSUR, YAVAŞ;", TAKAS, YAPALIM"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler