HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mart 2024 Pazar Saat: 19:20

"BİR KERE SATAN BİR DAHA SATAR"

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İP adayı Enver Yılmaz’a isim vermeden tepki göstererek, “Şahıs çıkmış televizyon programlarında kendisini alternatifmiş gibi lanse ediyor.
"BİR KERE SATAN BİR DAHA SATAR"


“MİLLİYETÇİLERİN VE MHP’LİLERİN OYU CUMHUR İTTİFAKINADIR. DOLAYISIYLA ORDU’DA OYLARIMIZ HİLMİ GÜLER’EDİR. ONLAR ANCAK ‘BİR KERE SATAN BİR DAHA SATAR’ DİYENLERLE İTTİFAK YAPARLAR. KİMSE MİLLİYETÇİLERİN OYUNU KENDİSİNE DEVŞİRMESİN”
Ayrıca kendisine yoğun bir teveccüh olduğunu milliyetçilerin kendisine tam destek verdiğini dile getiriyor. Şunu aynen bilmesi gerek. Bizim ittifakımız Cumhur ittifakıdır. Bizim ittifakımız Türkiye yüzyılı ittifakıdır. Sizler ancak Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli nin tabiri ile; bir kere satan bir daha satar diyenlerle yüzde yüz ittifak yaparsınız” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’in proje lansman toplantısında bir konuşma yapan Özçelik, Ordu’yu şaha kaldıracak projelerin uygulanması ve hizmetlerin sekteye uğramaması için 31 Mart günü tek adresin Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler olduğunu tekrarladı.




Anahtar Kelimeler : "BİR, KERE, SATAN, BİR, DAHA, SATAR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler