HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 15:30 BAŞKAN GÜLER’İN VİZYONU
- 15:28 BAŞKAN GÜLER, GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI İLE BULUŞTU
- 15:26 CHP Ordu’da kongre heyecanı
- 15:23 “Sosyal medya gençlerde ciddi psikolojik sorunlara yol açabilir”
- 15:06 “Normal doğum, anne ve bebek sağlığını koruyor”
- 15:03 “Fındık bahçelerinde çalışan işçilerde bel fıtığı vakaları artıyor”
- 14:58 Afet farkındalığı için öğrenciler sahadaydı
- 14:53 SINAVA NASIL HAZIRLANILIR?
- 14:49 Altınordu Belediyesi’nden Personellere Çiftte Eğitim
- 13:32 Kantinde Hijyen Alarmı: Altınordu’nun Zabıta Dedektifleri İş Başında!
- 13:21 Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor
- 13:21 Altınordu’da ‘Park Harekâtı’ Tüm Hızıyla Sürüyor
- 10:39 ERGİN ABİ 83 YAŞINDA…
- 14:30 10 EKİM KATLİAMI AYDINLATILMADAN BARIŞ VE DEMOKRASİ OLMAZ
- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
FINDIK BORSASI
15 Ekim 2025 Çarşamba
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
24 Mart 2024 Pazar Saat: 19:20
"BİR KERE SATAN BİR DAHA SATAR"
MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İP adayı Enver Yılmaz’a isim vermeden tepki göstererek, “Şahıs çıkmış televizyon programlarında kendisini alternatifmiş gibi lanse ediyor.

“MİLLİYETÇİLERİN VE MHP’LİLERİN OYU CUMHUR İTTİFAKINADIR. DOLAYISIYLA ORDU’DA OYLARIMIZ HİLMİ GÜLER’EDİR. ONLAR ANCAK ‘BİR KERE SATAN BİR DAHA SATAR’ DİYENLERLE İTTİFAK YAPARLAR. KİMSE MİLLİYETÇİLERİN OYUNU KENDİSİNE DEVŞİRMESİN”
Ayrıca kendisine yoğun bir teveccüh olduğunu milliyetçilerin kendisine tam destek verdiğini dile getiriyor. Şunu aynen bilmesi gerek. Bizim ittifakımız Cumhur ittifakıdır. Bizim ittifakımız Türkiye yüzyılı ittifakıdır. Sizler ancak Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli nin tabiri ile; bir kere satan bir daha satar diyenlerle yüzde yüz ittifak yaparsınız” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’in proje lansman toplantısında bir konuşma yapan Özçelik, Ordu’yu şaha kaldıracak projelerin uygulanması ve hizmetlerin sekteye uğramaması için 31 Mart günü tek adresin Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler olduğunu tekrarladı.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?