HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 17:47

ENVER YILMAZ'IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ve Ulubey ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.
ENVER YILMAZ'IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ve Ulubey ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Yılmaz'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. 

Sabahın ilk ışıklarında Altınordu ilçesinde bulunan Marangozcular ve Mobilyacılar Sitesi ile Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden Enver Yılmaz, burada esnaflar ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi istişarelerde bulundu. 

ALTINORDU'DA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Enver Yılmaz, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada,  “Altınordu ilçemizde, Marangozlar ve Mobilyacılar Sitesi'ni ziyaret ettik. Esnaflarımıza, hayırlı çalışmalar ve bereketli kazançlar diledik. Ahilik ve zanaatkarlık düsturu ile alın terini ve emeğini sanata dönüştüren esnaflarımız olduğu sürece şehirlerimizin sırtı yere gelmez” dedi.

OTO GALERİCİLERLE BULUŞTU

Galericiler Sitesi’ni de ziyaret eden Yılmaz, Ordu'muzu sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle gezmeyi sürdürüyor, hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Altınordu Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Nazik misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİSAYACA MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ziyaret programına Ulubey’de devam eden Enver Yılmaz,  ORSAV silah fabrikasını ziyaret ederek, fabrika yönetimi ve işçilerle buluştu. 

Yılmaz'ın sonraki durağı ise Yenisayaca mahallesi oldu.Burada Enver Yılmaz vatandaşlar ile bir araya gelerek hasret giderdi. 

ULUBEY'İN MAHALLELERİNE ÇIKARMA YAPTI

Yılmaz, Sayaca Mahallesi’nden sonra Kardeşler Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İftar’da Uzunmahmut Mahallesi’nde, teravih namazını da Yukarı Kızılen Mahallesi’nde kılacak olan Enver Yılmaz günün son ziyaretini Akaoluk Mahallesi’nde gerçekleştirecek.




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ'IN, HIZINA, YETİŞİLMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler