HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:49

“Halkımız Ulaş Tepe’nin Yanındadır”

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak son günlerde bazı yerel yayın organlarında Ulaş Tepe hakkında yürütülen karalama kampanyasına tepki gösterdi.
“Halkımız  Ulaş Tepe’nin  Yanındadır”

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak son günlerde bazı yerel yayın organlarında Ulaş Tepe hakkında yürütülen karalama kampanyasına tepki gösterdi. Gürsoy, “Geride başladığımız seçimlerde artık net bir şekilde önde olduğumuzu ve kazandığımızı herkes görüyor. Bu durumu sindiremeyenler her türlü iftirayı, her türlü yalan haberi ve karalamayı gazetecilik adı altında kamuoyuyla paylaşıyor. Halkımız her şeyin farkında. Artık ne yapsalar boşuna. Partimizin her kademesinin yoğun çalışmaları ve halkımızın her geçen gün artan desteğiyle Altınordu’da seçimleri kazanıyoruz” dedi. 

KUMPAS SENARYOLARINA KARŞI HALKIMIZ CEVABINI SANDIKTA VERECEK

Saha ziyaretlerinin gece gündüz aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten Bulut Gürsoy, “Her bir dakikamızı halkımızla iç içe geçiriyoruz. Bizim en büyük referansımız halkımız. Vatandaşların bizlere olan ilgisini, sevgisini sindiremeyenler seçimleri kaybettiklerini anlayınca karalama kampanyaları yürütmeye başladılar. Her adımımızı saniye saniye takip ediyorlar. Malzeme yapabilecekleri en ufak konuları dahi hayret verici bir kurguyla ve yalan iddialarla kamuoyuyla paylaşıyorlar. Partililerimiz ve vatandaşlarımız kumpas içerikli bu haberlerden bıkmış durumda. Bilgi kirliliği ve dezenformasyon had safhada. Bu haberlere inanan hiç kimse yok. Buna rağmen saldırmaya devam ediliyor. Halkımız bu kirli senaryoya karşı cevabı verebilmek için 31 Mart’ı bekliyor. Partimizin her kademesi ile her kesimden yurttaşımız adayımız Ulaş Tepe’ye sahip çıkmak adına kenetlenmiş durumda. Bu kara propagandayı yırtıp atmak için daha çok çalışıyor, gecemizi gündüzümüze katıyoruz. 1 Nisan sabahı tertemiz bir Altınordu’ya uyanacağız” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler