HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 15:57

Ulaş Tepe'nin Gençler için Öncelikli Projeleri

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan projerini açıklamaya devam ediyor.
Ulaş Tepe'nin Gençler için Öncelikli Projeleri

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan projerini açıklamaya devam ediyor. Son olarak 'Akyazı Performans Sanayları Merkezi' projesini açıklayan Tepe, "Geleceğin YouTuberlarının, müzisyenlerinin ve sanatçılarının yetişmesini sağlayacağız" dedi.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, sayılı günlerinde kaldığı yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şirinevler Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulunan Tepe, Ulubeyliler Derneği ve okulları ziyaret etti. Birliktelik mesajı veren Tepe, Altınordu'yu geleceğe hazırlayacak projelerini anlattı. 

Ziyaretlerinde 'Akyazı Performans Sanayları Merkezi' projesini açıklayan Tepe, "Gençlerin başkanı olarak elbette en büyük yatırımı bu kentin geleceği olan sevgili kardeşlerimize yapacağız. Sanatın çeşitli formlarını sergilemek, desteklemek ve topluma sunmak için tasarlanmış merkezimizde, özellikle genç kardeşlerimiz için içerik üretebilecekleri yeni nesil stüdyo ortamları da hizmete sunulacak. Youtube videoları çekim stüdyosu, podcast seslendirme odası, müzik prova ve kayıt stüdyosuyla tam donanımlı ve teknik desteğin verileceği ortamlarda, geleceğin YouTuberlarının, müzisyenlerinin ve sanatçılarının yetişmesini sağlayacağız. Altınordu için yepyeni bir başlangıca geliyoruz" diye konuştu.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Ulaş, Tepe'nin, Gençler, için, Öncelikli, Projeleri

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler