HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 11:13

Ordulu Aday Bu Sefer Seçilebilecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kütahya Belediye Başkan Adayı bir Ordulu.
Ordulu Aday Bu Sefer Seçilebilecek mi?

30 yıla yakın zamandır Kütahya'da ikamet eden ve orada halkla ilişkiler alanında danışmanlık hizmeti veren Eyüp KAHVECİ 2019 seçimlerinde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kütahya Belediye Başkan adayı oldu.

2019 yılında olmamıştı.

2019 seçimlerinde MHP’nin adayı Alim IŞIK’a karşı seçimi kaybeden Eyüp KAHVECİ bu sefer işi sıkı tutuyor.

Mahalle mahalle, hane hane tüm Kütahya'yı dolaşan CHP'li aday KAHVECİ birebir teması ön planda tutuyor.

Halkla ilişkilerci olması Eyüp Kahveci’yi çalışmalarında bir adım öne taşıyor.

KAHVECİ seçim çalışmalarını dün CHP standında sürdürdü.

“Yorulmayacağız, dinlenmeyeceğiz, şurada 31 Mart'ta ne kaldı ki? Geliyoruz Kütahya, bekleyin bizi.” diyen CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ hemşerilerine de seslendi.

Ordu’nun da sesi olacağız

Kütahya'da Ordu'nun sesi olmayı istediklerini söyleyen Başkan Adayı Eyüp KAHVECİ sözlerini şöyle tamamladı.

“2019 yılında bir yola çıkmış; ancak iki göğüsleyememiştik. Bu sefer 2019'daki hatalarımızdan da dersler çıkararak Kütahyalı hemşerilerimizin gönlüne girmeye çalışıyoruz. Kütahya'da Belediyecilik hizmetlerinin en güzel örneklerini sergileyeceğiz. Hemşerilerimiz arzu ettikleri hizmet kalitesini bizimle birlikte yakalamış olacaklar. Kütahyamızın çözüm bekleyen sorunlarını el birliği ile ortadan kaldıracağız ve bu güzel şehrimizi gelecek kuşaklara sorunları halledilmiş olarak bırakacağız. 31 Mart'ta Kütahyalıların teveccühü bizden yana olacaktır. Şimdiden destek veren vermeyen tüm Kütahyalı seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Verecekleri oy ve karar Kütahyamızın geleceğini şekillendirecektir. Bu açıdan her oy çok kıymetlidir.”

Eyüp KAHVECİ kimdir?

1968 Ordu Kabadüz doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kabadüz’de tamamladı. 1992 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden mezun oldu. 1990 yılından 2012’ye kadar çeşitli sektörlerde yöneticilik yaptı. 2012 yılında Eyüp Kahveci Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’ni kurdu. Sekteründe bir çok firmada danışmanlık eğitimleri ve seminerler verdi. Seminerler ile birlikte proje danışmanlık hizmetlerinde bulundu. Orta seviyede İngilizce bilemektedir. Kısa adı KÜGİAD olan Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin de üyedir. Uzun yıllardır Kütahya’da ikamet eden Eyüp KAHVECİ evli ve 2 çocuk babasıdır.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler