HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mart 2024 Cumartesi Saat: 16:54

Başkan Tavlı, “Konuşurken Utanmıyorlar”

Seçim çalışmaları kapsamında halka hitap eden Ünye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı; “Hangi yüzle Ünye’nin çehresini değiştirdik diyebiliyorlar, anlamak mümkün değil. İnsan biraz utanır” dedi.
Başkan Tavlı, “Konuşurken Utanmıyorlar”

Ünye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı bugün ilçeye bağlı Yavi ve Hanyanı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

 

Başkan Adayı Tavlı’ya ziyaretinde AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Alparslan, Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, AK Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Cumhur İttifakı İlçe Teşkilatları ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

 

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara hitap eden Ünye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, “Şehir merkezine doğalgaz 2007 yılında gelmişti. Kimse bu imkânı şehrin geneline yaymak için mücadele etmedi. Etmeme sebepleri ise yolları kazıp, altyapıyı yenileyip yeniden yapmakla uğraşmamaktı. Sadece yolların üstünün cilası ile yetinerek bu memlekete 10 yıl kirli havayı soluttular. Şimdi hangi yüzle Ünye’nin çehresini değiştirdik diyebiliyorlar, anlamak mümkün değil. İnsan biraz utanır. Bir metre asfaltı olmayan, bir metre doğalgaz borusu döşemeyenlerin böyle şeyleri nasıl ifade edebildiklerine şaşırmamak mümkün değil. Hemşehrilerimiz bunlara gereken cevabı 31 Mart tarihinde en iyi şekilde vereceklerdir” dedi.

 

BAŞKAN TAVLI, “ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM 500 KM BETON YOL HEDEFLİYORUZ”

 

Başkan Tavlı sözlerine şöyle devam etti; “Bizden önceki dönemde 50 km olan beton yol yatırımını 5’e katlayarak 5 yıllık hizmet süremizde 250 km’ye çıkardık. Yaptığımız beton santrali ve konkasör şantiyeleri yatırımları ile beton yol hizmetini önümüzde ki 5 yılda 500 km daha yaparak ilçemizin yol sorununu tamamen bitirmişi olacağız.”

 

MİLLETVEKİLİ KAYNAK, “ERDOĞAN’LA ADAM OLANLAR, YANLIŞ İŞLER YAPIYORLAR”

 

“Tarihte bir milletin en uygun zamanda en uygun lideri bulması gerçekten çok zordur” diyen AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak İse “Dünya bugün lider sorunu yaşıyor. Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde böyledir. Rusya’da lider Putin’dir. Bu coğrafyada ise Erdoğan bir liderdir. Ne yapıldıysa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapıldı. Türkiye son 300 yıldır bir tek silah dahi üretemiyordu. Gemisini ve uçağını dışarıdan temin ediyordu. Amerikan’ın eski teknolojilerini alarak utanmadan kullanan adamlar şimdi kalmış Sayın Erdoğan’ı eleştiriyorlar. Türkiye şimdi kendi gemisini ve uçağını yapan bir ülke konumuna geldi. Bunlar bir liderliğin sonucudur. Eskiden ‘Amerikalılar yapar, Japonlar yapar’ denirdi. Şimdi en iyisini biz yapar duruma geldik” diye konuştu.

 

“Taklitler aslını yaşatır” diyen Kaynak, “Onun adını kullanıp adam olmuş adamlar, şimdilerde yanlış işler yapıyorlar. Aman ha! Taklitlerinden sakının. Bir yolda sabit olacaksın, yanardöner olmayacaksın” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler