HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mart 2024 Cumartesi Saat: 15:21

“31 MART’TA BAZILARINI SANDIĞA ÇİVİLEYECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandı.
“31 MART’TA BAZILARINI SANDIĞA  ÇİVİLEYECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Davul zurnaların çaldığı, meşalelerin yandığı karşılamada Akkuşlular, Başkan Hilmi Güler’e desteğini coşkusu ile gösterdi.

31 Mart Yerel Seçimine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, her gittiği ilçede sevgi ile kucaklanıyor, gerçekleştirdiği tarihi mitingler ile Orduluların desteğini arkasına alıyor.

Bugünde mesaisini Akkuş ilçesinde sürdürmek üzere yola çıkan Hilmi Güler ilçe girişinde yoğun kalabalığın coşkusu ile karşılandı. Davul ve zurnaların vatandaşların coşkusuna eşlik ettiği karşılamada iç ısıtan görüntüler yaşandı.

“31 MART’TA BAZILARINI SANDIĞA  ÇİVİLEYECEĞİZ”

Vatandaşların yoğun ilgisi ile adım atmakta zorlanan Başkan Güler, Akkuşluları tek tek selamladı, karşılama adeta mitinge dönüştü. Burada Akkuşlulara hitap eden Güler, seçim mesajları vererek, “31 Mart’ta bazılarını sandığa çivileyeceğiz” dedi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Allah’a hamdolsun şu ana kadar verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirdik. İsa Demirci kardeşimizle 5 yıl güzel ve başarılı çalışmalara imza attık. Bunun 2 yılı pandemi bir yılı depremin etkileri ile geçti. Buna rağmen çok güzel çalışmalar yaptık. İsa Demirci ne dediyse altına imzamı atıyorum. Uzun söze gerek yok. Biz sizlere sevdalıyız. Dolayısıyla hiç yorgunluk duymuyoruz. 50 yıldır bu davanın içindeyim. 30 yıldır Cumhurbaşkanımızla birlikteyim. Bu işi en iyi bilen bizleriz. Biz bu davanın erleriyiz. Bizim davamız pazara kadar değil mezara kadar. 31 Mart’a bazılarını sandığa çivileyeceğiz.” 

“TÜRK YÜZYILI AKKUŞ’UN YÜZYILI OLACAK”

5 yıl içerisinde Akkuş’a 700 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Güler yeni dönemde yapılacak yatırımların da müjdesini verdi. Başkan Güler konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Türk Yüzyılı Ordu’nun aynı zamanda Akkuş’un yüzyılı olacak. Doğalgaz sözü vermiştik ve doğalgazı getirdik. Yine hanım kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için kreş açacağız. Argan Göleti’ni tamamladık, etrafında çevre düzenlemesi yapacağız. Akkuş’ta ahşap sanayi alanında Organize Sanayi Bölgesi açacağız. Gençlerimize iş imkânı çıkacak. Akkuş-Kumru yolunu konfora kavuşturacağız. Akkuş-Niksar yolu meselesi de bitmiş olacak. Geri kalan yol ve su meselemizi de Allah nasip ederse iki yıl içerisinde bitireceğiz”

“CUMHURBAŞKANIMIZA BİR TELEFON  KADAR YAKINIZ”

Başkan Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ulaşımı bir mesaileri olduğunu vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımıza bir telefon kadar yakınız, bakanlıklarımız arkadaşımız. Ben partiyi kuranlardan biriyim. Böyle bir avantajımız var. Başkaları daire başkanlarından günlerce randevu almak için beklerken biz bir anda kendileri ile rahat görüşüp sizlerin taleplerini onlara iletiyoruz.”

Miting sonrası Başkan Güler Akkuş ilçesinde sokak sokak dolaştı. Esnaf ve vatandaşlar Güler’e büyük ilgi gösterirken adeta onu ağırlamak için birbiriyle yarıştı. Başkan Güler Akkuşlular ile birebir temas kurarak vatandaşların destek sözünü aldı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler