HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 10:21

MHP, KURULTAY’A HAZIRLANIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, partisinin 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 14. Olağan Büyük Kurultayına hazırlandığını duyurdu.
MHP, KURULTAY’A HAZIRLANIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, partisinin 17 Mart Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 14. Olağan Büyük Kurultayına hazırlandığını duyurdu. MHP, bir yandan 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim kapsamında saha çalışmalarını sürdürürken diğer yandan kurultayla ilgili hazırlıklarına devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Milletvekili Şanlıtürk; “Partimiz, Kurultay kapsamında ilçe kongrelerini 27 Eylül'de, il kongrelerini ise 18 Kasım'da tamamlamıştı. MHP yerel seçimden 14 gün önce yapacağı kurultayda Genel Başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulunu (MDK) seçecek.

Slogan ve teması "Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin" ve "Ülkümüz ömür boyu candan öte" olarak belirlenen kurultayın ardından MYK içinden 15 üyenin yer aldığı Başkanlık Divanı oluşturulacak. Kurultayda ayrıca 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de seçilecek” dedi.

Milletvekili Şanlıtürk, kurultay öncesi Şubat ayının son haftasında son kez düzenlenen MYK ve MDK toplantısında, bir önceki kurultayın ardından bugüne kadar yapılan çalışmalar ile genel seçim çalışmaları kapsamında yapılan "Adım Adım 2023 ilçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma" programları ile yerel seçim çalışmaları kapsamında "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla yapılan çalışmaları anımsatarak tüm partililerini Kurultaya davet etti.

Şanlıtürk; “Bu temel değerler etrafında birleşecek olan partimiz de, ülkenin birliğine ve geleceğine olan bağlılığımızı vurgulamaktayız. MHP, bu kurultay aracılığıyla güçlü bir liderlikle, birlik ve beraberlik içinde seçimlere ilerleyerek partimizin misyonunu daha da pekiştirerek emin adımlarla ve kararlılıkla hedeflerine istikrarlı bir şekilde ulaşacaktır” diye konuştu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MHP, KURULTAY’A, HAZIRLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler