HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 22:22

''31 Mart'ta İktidara Bir Ders Vereceğiz’

DP Milletvekili Cemal Enginyurt “10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi? Diye sordu ve ekledi ‘’ Ülkede Atatürk düşmanlığı zirveye çıktı. Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün yol arkadaşlarıyız” dedi.
''31 Mart'ta İktidara Bir Ders Vereceğiz’

DP Milletvekili Cemal Enginyurt “10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi? Diye sordu ve ekledi ‘’ Ülkede Atatürk düşmanlığı zirveye çıktı. Biz Mustafa Kemal Atatürk'ün yol arkadaşlarıyız” dedi.

Enginyurt, ‘31 Mart'ta İktidara Bir Ders Vereceğiz’

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Milletvekili Cemal Enginyurt şunları söyledi.

 “Değerli  Demokratlar 31 Mart seçimleri Türkiye'mize hayırlı olsun. 31 Mart'ta inşallah ‘Kırat'ın şahlanışına vesile olacaktır. Türkiye'nin 81 vilayetinde Kırat'a mühür vurulmasını sağlayarak inşallah biz 31 Mart'ta iktidara bir ders vereceğiz.”

‘’Bu İktidara Bir Ders Vermek Zorunda’’

“Emekliler için iktidara ders vermek zorundayız. Emekliler iktidara ders vermek zorunda. 10 bin lira maaşla emekliye, sen yaşama, sürün diyenlere emekli bir ders vermek zorunda. 1 günden 17 yıl kaybeden kademe bekleyen insanlar iktidara bir ders vermek zorunda. Mülakat kaldırılacak deyip kaldırılmayan mülakatın çilesini çekenler iktidara bir ders vermek zorunda.

Nereye giderlerse gitsinler deyip bu ülkenin aydın doktorlarını ülkeden gönderenlerin karşısında bu ülkeyi terk edenler, bu iktidara bir ders vermek zorunda

‘Ülkede Atatürk Düşmanlığı Zirveye Çıktı’

“14 Mayıs'ta 18 lira olan mazot bugün 43 liraya çıktı. Velhasıl ülkeyi bir yağma düzeniyle Moğol istilasından bu tarafa en büyük yağma düzeniyle soyan bir iktidar var. Bu soyguna dur demeliyiz. Bu soyanlara dur demeliyiz. Günlük 35 milyon lira harcayıp saraya, emekliye, bin lira ikramiyeyi Çok gören bir iktidar var. Bu iktidara artık dur demeliyiz, demek zorundayız. Çocuklarımızın geleceği için demek zorundayız. En önemlisi bu iktidara Cumhuriyet için, laiklik için, demokrasi için, adalet için, özgürlük için dur demeliyiz. Bu ülkede Atatürk düşmanlığı zirveye çıktı. Atatürk'e soysuz diyen şerefsizler var.”

‘Mustafa Kemal Atatürk'ün Yol Arkadaşlarıyız’

“Biz demokratlar olarak ne kandil biriz, ne de Beştepe sarayı ile biriz. Biz sarı saçlı mavi gözlü Mustafa Kemal Atatürk'ün yol arkadaşlarıyız. Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz.”

‘10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi?’

“10 bin lira emekli maaşıyla geçinilir mi ya? Biz bütün Türkiye'ye sesleniyoruz . Türk milletine sesleniyoruz. Biz kendimizi ortaya koyduk, susmadan, korkmadan mücadeleye devam ediyoruz. Halkımızdan da Demokrat Partiye, kırata, 70-80 yıllık bir siyasi harekete demokrasi mücadelesinin öncüsü bir partiye destek bekliyoruz. Kırat'a oy bekliyoruz. Kıratı şahlandırmalarını bekliyoruz milletimizden’’

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : 31, Martta, İktidara, Bir, Ders, Vereceğiz’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler