HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 19:50

Metroda İstanbul'a yeni hat açıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğanın İstanbulda gerçekleşen Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Törenindeki konuşmasından önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, hükümetin metro seferberliğini hı
Metroda İstanbul'a yeni hat açıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da gerçekleşen Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'ndeki konuşmasından önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, hükümetin metro seferberliğini hız kesmeden sürdürdüğünü belirtti. Ayrıca, 2 hafta önce devreye alınan Sirkeci-Kazlıçeşme hattının tarihi kimliğe uygun bir şekilde restore edilerek İstanbul'a turizm, spor, bisiklet ve kültürel değer kazandırdığını ifade etti.

İstanbul'un trafik sorununu hafifletmeyi amaçladıklarını vurgulayan Erdoğan, şehrin "ulaştıran" ve "uğraştırmayan" bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Erdoğan, konuşmasında CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, İstanbul'da geçen 5 yıl içinde İBB'nin kaç metro hattı yaptığına dair soru sordu. Kendi partisinin yaptıklarına sahip çıkılmasını, aynı zamanda eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın projelerine de vurgu yaparak, bu hükümet döneminde yapılanları savundu.

Erdoğan, yapılan metro hattını örnek göstererek, İstanbul'un hayatının daha da kolaylaşacağını ve yapılan yolların önemine değindi. Ayrıca, muhalefetin iddia ettiği bazı projeleri gerçekleştirmemekle eleştirildi.

İstanbul'un 31 Mart seçimlerinde yalanlara prim vermeyeceğini ifade eden Erdoğan, İstanbul'un gelecekteki yönünü belirleyecek bir süreçte olduğunu ve halkın doğru karar vereceğine inandığını söyledi.

Erdoğan, konuşmasında Çam ve Sakura Hastanesi'nin yolu gibi projelerin de AK Parti belediyeciliği tarafından gerçekleştirildiğini vurgulayarak, muhalefetin iddialarına karşı durdu.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler