HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Mart 2024 Cumartesi Saat: 17:35

AŞKIN TÖREN DUR DURAK BİLMİYOR

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
AŞKIN TÖREN DUR DURAK BİLMİYOR

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla sahaya ayak basan Aşkın Tören, gece yarılarına kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Gündüzü sahada esnaflarla, vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşları buluşmalarıyla dolu dolu geçiren Başkan Aşkın Tören, akşam mesaisini ise ev ziyaretlerine ayırıyor. Sahada vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Başkan Aşkın Tören, 5 yıl boyunca yaptıklarını anlatıp, yeni döneme dair hedeflerini hemşehrileri ile paylaşıyor. Başkanlık dönemi içerisinde yaptığı çalışma ve hizmetlerin sahada olumlu geri dönüşleri ile karşılaşan Başka Tören “Biz anlatıyoruz hemşehrilerimiz dinliyor. Hemşehrilerimiz soruyor biz cevaplıyoruz. Samimiyet ve muhabbetle kucaklaşıyoruz” dedi.

BAŞKAN TÖREN “YAPTIK YİNE BİZ YPACAĞIZ BAŞARDIK YİNE BİZ BAŞARACAĞIZ”

Sahada gördüğü tablodan oldukça mutlu olan Başkan Aşkın Tören “hayal satmıyoruz. Hamaset yapmıyoruz, yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bizim, kadınlarımızla ilgili ayrı hayallerimiz var, çocuklarımızla, öğrencilerimizle, gençlerimizle, işsizlerimiz ile ilgili ayrı.

Köylü üreticilerimiz ile ilgili ayrı hayallerimiz var, esnaflarımızla, şoförlerimizle, arıcılarımızla, balıkçılarımızla ayrı. Ve hepsini gerçekleştirecek bilgimiz, tecrübemiz, kararlılığımız ve inancımız var.

Geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde birçoğunu gerçekleştirdik, birçoğunun da temellerini attık, alt yapılarını oluşturduk. Yaptıklarımız yeni dönem için bir sıçrama tahtası, bir ilham kaynağı olacak bizim için.

Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin destekleriyle yeni dönemde Türkiye Yüzyıl’ının ihtişamlı ön sözünü hep birlikte yazacak, şehrimizi geleceğe birlikte taşıyacağız” şeklinde konuştu.

YENİ SANAYİDE AŞKIN TÖREN RÜZGARI

Başkan Aşkın Tören, bugün mesaisini sanayi esnafına ayı esnaf esnaf, dükkan dükkan, her kapıyı çaldı, her eli tuttu. Başkan Aşkın Tören’in samimi ve sıcak tavırları esnaflardan ve çalışan emekçilerden aynı şekilde karşılık gördü.

Zaman zaman sıcak diyalogların da yaşandığı sanayi ziyaretini Başkan Tören, “Yanık yağ sobasının başında emek ve alın terinin eşlik ettiği çayın tadı ile başladık güne. Kıymetli esnaflarımızın, ustalarımızın ve emekçilerimizin ilgileri, sevgileri ve samimi muhabbetleriyle dükkan dükkan, kapı kapı devam ediyoruz” notu ile ziyaretini paylaştı.




Anahtar Kelimeler : AŞKIN, TÖREN, DUR, DURAK, BİLMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler